Categoria: Activitats.

Exposició: Precaris “ni demanem, ni supliquem”

Del 13 de maig al 22 de juny – de 16h a 21h

-Inauguració dijous 13 de maig de 17h a 21h-

Precaris “ni demanem, ni supliquem” és una exposició col·lectiva dels joves artistes Addil Driouech el Marabet i Albert Valls Vilalta. Tant un com l’altre estan buscant la manera de fer-se camí en el món de l’art plàstic, escultòric i audiovisual.

Això és difícil , ja que les circumstàncies i la precarietat artística que es pateix en aquest país és preocupant. Fan el seu art per que ho necessiten, ni demanen ni supliquen.

Fan el que fan per què els hi agrada i a la vegada projecten una idea de futur amb el seu art com a ofici. Segons ells sense l’art no es pot expressar i sense expressió no hi ha moviment. Sense moviment la societat s’estanca i no respira bé.

L’obra de l’Addil es presenta en format de pintura i escultura al cel obert de la sala d’exposicions. Es pot apreciar un estil urbà i minimalista, envoltant cap a una onada d’art contemporani. És una obra que s’observa i que fa plantejar-nos qüestions més enllà de la bellesa o la coherència clàssica situant-nos en un estat de realisme i casualitat.

L’obra de l’Albert es presenta en format de pintura a fusta i a paper per les parets de la sala e l’exposició. Es pot apreciar un estil abstracte, inspirant en l’art d’avantguarda com és ara l’expressionisme, el cubisme o el fauvisme. La forma del traç és fugaç i energètic. El contingut de la seva obra és caòtic, harmònic i expressiu. Les referències de l’artista són el cinema i la música.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda