Exposició “Tessitures connectives”

21 juny 2018
19:30

A l’Espai d’Art Jove Boca Nord: exposició “Tessitures connectives”

de Enric Ponsa i Irene Valiente

Instal·lació d’art sonor, visual i gràfica.

Acte inaugural: dijous  21 de juny les 19:30h

En exhibició fins al a 21 de juliol.

“L’obra Tessitures connectives parteix d’un element orgànic present a molts cossos: el teixit conjuntiu o connectiu. El terme “tessitura” té el seu origen al verb tessere (italià), que significa teixir. A l’àmbit musical, la idea de tessitura designa el conjunt o l’extensió de les notes i s’associa a la gama de sons que es poden emetre. Tot plegat, obra visual i sonora, formen un teixit connectiu viu, orgànic i suggerent.”

Activitat relacionada amb aquesta expo:

Taller Connexions creatives: grafisme sonor.

Dijous, 28 de juny,  18h a 20h

Per joves entre 12 i 18 anys

L’activitat Connexions creatives: grafisme sonor està lligada a l’exposició Tessitures connectives. A través dels sons experimentals que envolten l’exposició, realitzarem un mural col·lectiu a partir de grafisme, taques de color i collage, deixant-nos dur pel so ambiental de la sala, un so connectat a l’obra exposada.

+info: ana@bocanord.cat / Irene Valiente: irenvalp@gmail.com

ESPAI D’ART | BOCA NORD

L’Espai d’Art Jove Boca Nord és un dels projectes de l’Espai Jove Boca Nord que enfoca la seva programació, formació, difusió, per donar suport a la creació artística emergent i a l’àmbit expositiu.
Aquest espai d’exposicions vol promoure el treball dels artistes més joves, servir com a plataforma de projecció professional i espai on es pot fer els primers passos en l’àmbit expositiu o de comissariat, o portar a terme els primers projectes creatius més experimentals.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda