Festa Brasil

19 novembre 2016 17:30to20 novembre 2016 0:30

Dissabte 19 de novembre
festabrasil16

El grup de percussió brasilera Batubaroa, resident a Boca Nord, organitza aquesta trobada de músiques d’arrel brasilera. Amb taller, concert i sessió de dj.
17:30H TALLER
20H-0:30H CONCERTS
Concerts 5€. Taller + Concerts 15€.

17:30h Taller de Batucada amb Crà¡ Rosa.

cra-rosa
Clà¡udio Ramos Rosa, percussionista conegut en el món de la música com a CRA Rosa va néixer a la ciutat de Salvador de Bahia (Brasil) el 1979. Va cursar carrera a l’escola de percussió de la UFBA (Universidade Federal da Bahia) abans d’instal·lar-se a Espanya .
A partir dels 15 anys d’edat va passar per diversos grups de variats estils fins arribar al Arrastao dóna Timbalada (Projecte creat per Carlinhos Brown). Allà  va ser on va ampliar els seus coneixements musicals tenint l’oportunitat de participar durant dos anys d’aquest projecte i participar de la gravació de la pel·là­cula Rhythms of the World del Grup nord-americà  Stomp amb aquest mateix projecte.
Inscripcions a través del correu info@batubaroa.org

Amb l’actuació dels grups:
Batubaroa Escola
batubaroa-escola

Els alumnes de l’Escola de Batubaroa, seran el toc d’inici d’aquesta marató musical d’arrel brasilera.

Lulamae Blue
lulamae-blue

Lulamae Blue, guitarrista, compositora i cantant, inicia aquest projecte en solitari al maig de 2014, després d’haver format part de nombroses formacions d’estils molt diferents. Lulamae Blue n’és el resum, és pop acústic cantat en català  i portuguès, a camà­ entre la música brasilera, el pop d’autor i el jazz.
Foto: Maria Zambrano

Mandacaru
mandacaru

Mandacaru és un projecte que s’inspira en manifestacions populars amb influència africana i, a partir de ritmes tradicionals, construeix arranjaments i repertori autoral. El grup és format per percussió, veu i guitarra.
En el seu primer espectacle, Sons de la Terra, el projecte proposa un viatge musical per Brasil, transitant també per ritmes que van influenciar les manifestacions que floreixen en sòl brasiler.
és un viatge musical mestà­s i autèntic que desconstrueix les matrius rà­tmiques i suggereix un altre vestidura per la tradició. Jabu Morales, Ana Claudia Paschoal, Cecilia Debergh, Charly Lopez, Pedro Bastos Joà£o.

Yorubahia
yorubahia-banda-graff

Yorubahia neix amb l’objectiu de difondre el moviment músicocultural
nascut a Bahia (Brasil), una combinació de música, ball i
bon ambient. Robson Bonfim Rodrigues, Paulinho da Bahia, Charly Hinojosa.

 Batubaroa
batubaroa apolo
El grup de percussió brasilera Batubaroa (resident als bucs d’assaig del Boca Nord) va néixer el 2004 com a resultat de l’interès d’un grup d’amics que a Torre Baró (Barcelona) es van ajuntar per aprendre més sobre la percussió, la música i la cultura brasilera. Des de llavors el grup ha anat evolucionant tant en là­nia musical com a components.

L’any 2012, després de molt esforç, perseverança, interès, dedicació i una gran “onada” de nous fitxatges amb molt entusiasme, Batubaroa reviu amb una nova imatge, nous ritmes i coreografies i comença una de les seves millors etapes.

L’Associació Musical, Cultural i Educativa Batubaroa va ser fundada el 2013 amb l’objectiu de brindar cobertura, suport i reconeixement legal al grup de percussió brasilera Batubaroa. Com a projectes principals de l’associació hi ha el grup de percussió brasilera Batubaroa i Batubaroa Escola.

I com a fi de festa Dj Batu, ens regalarà  la millor música per acabar la nit!

Informa’t a la web de Batubaroa, o al esdeveniment del Facebook.

brasil1.jpg

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda