Festa Final #20anysbocanord

14 desembre 2019 18:00to15 desembre 2019 2:00
  • Divendres 13 de desembre
    20h Breakdance Jam amb BCN-HH-COLLECTIV
  • 21h Jam Session amb Reset Reset i jam d’aeris de circ
  • Dissabte 14 de desembre
    Tanquem les celebracions dels nostres primers 20 any de vida. Des de 1999 hem portat educació i cultura als joves dels nostres barris veïns: Carmel, Font d’en Fargues, Horta, Guinardó, Taxonera…

A les 18h fem un triple Cercavila, amb 3 grups de percussió vitals per la història de l’equipament:
Pl. Pastrana – SO D’BEMBÉ
Mirador d’Horta – KETUBARA
Mercat del Carmel – BATUBAROA

19h-02h a BOCA NORD

Estrena Documental #20ANYSBOCANORD de Marta Iñíguez.i la música en directe de :

20:30h UAL·LA (30′)

Aquest estimat duo del barri, ha crescut amb nosaltres i ara està imparable. Han passat pel Free Kabaret, per l’Escena Nord i no han volgut perdre´s la bufada d’espelmes.

21:30h ALBA ROBLES i MARC SEGARRA (30′)

L’Alba Robles no podia perdre’s aquesta festa, te 18 anys, és del Carmel i és una de les veus amb més projecció de la escena musical de casa nostre. Estarà acompanyada per una altre joia del barri, el guitarrista Marc Segarra, que va iniciar la seva carrera musical amb nosaltres quan només tenia 13 anys. Ja vam gaudir de la seva veu espatarrant fa un parell d’anys a la presentació del seu disc de debut.

22:15h INFUMABLES (60′)

Infumables és una megabanda, amb gent molt jove (16-18 anys) que porta uns mesos revolucionant l’escena musical festiva de Barcelona, al l’octubre de 2018 van fer la seva aparició en directe a la Jam Session del Boca Nord i en molt poc temps han crescut moltíssim i n’estem molt orgullosos.

23:30h APAC (60′)
APAC han sigut una de les bandes de referència del Boca, amb joves del Carmel i Horta, han crescut a casa i després de 4 anys de silenci, tornen a l’escenari . Només per això val la pena tornar a veure la seva particular visió de la música instrumental, fusionada amb molt de groove.

0:30h DJ LABLANCH

Carla Blanch és una il·lustre veïna del Carmel, cantant en vàries bandes però que la seva vessant com a dj és la que volem portar a la festa. Fusió de sonoritats tropicals brasileres amb sons electrònics.

1:15H DJ’S KARMELAS

La Jimena i la Lissette, son joves, son dones i son del Carmel. Els hi encanta la música i sobretot ballar-ho tot: latin, salsa, música urbana, petardeo i el que calgui. Un gran tancament per una nit ben especial.

Agraïment especial a la Casa d’oficis de l’espectacle en viu de Barcelona Activa.
Col·labora: http://surtdecasa.cat

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda