1er Festival de Poesia Jove del Carmel: “Por Siglos en Eros”

Dissabte, 23 d’abril | 20:30h

Entrada lliure – Taquilla inversa

—> Reserves <—

Quant estaries disposat a sacrificar per una eternitat d’amor en el regne d’Eros? Una tragicomèdia ambientada a la Grècia clàssica on les personificacions de les passions juguen a la ruleta russa amb dues amants.

Por Siglos en Eros és una idea de Monica Kopatschek i Ana López per a un text enterament en vers, que relata una història d’amor i d’infortuni a l’estil del Segle d’Or del teatre espanyol. Recollint personatges de la mitologia clàssica i moderna, com Neil Gaiman en The Sandman, aquesta representació està carregada de lirisme, emoció i comèdia a parts iguals.

Un equip d’actors de l’escena teatral actual i de l’àmbit de la performance, dirigits per Josep Casanova, duran a terme aquesta commovedora obra de teatre envoltats de les suggeridores imatges dels artistes visuals Maria Papadopoulos i Sean Sborlino. La companyia de teatre Estúpido Venus, fundada per Kopatschek i López, ha concebut des dels seus inicis aquesta increïble producció teatral per a la primera edició del Festival de Poesia Jove del Carmel. Una experiència artística i poètica ambientada fa vint-i-cinc segles, però completament actual.

POTS FER AQUÍ LA TEVA INSCRIPCIÓ

Companyia Estúpido Venus: @estupidovenus

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda