Categoria: Activitats.

Festival Talent – Víctor Mirón + Armand Noguera

Dijous 30 de setembre 19h-21h entrada lliure amb reserva
Festival Talent
El Festival Talent arriba carregat de propostes heterogènies i originals de joves talents de la música. Del 27 de juny al 30 de setembre gaudirem de més de 40 propostes d’artistes sorgits del Taller de Músics.

El Talent torna a sortir de Barcelona i, a més de la sala Omega-Morente, el Taller de Músics 24, La Nau, el Jamboree, el Calàbria 66, La Lleialtat Santsenca, l’Espai Jove Boca Nord i L’Ateneu L’Harmonia, se sumen espais com la Nova Jazz Cava de Terrassa, la Torre Lluvià de Manresa, el Conservatori de Música de Sant Cugat i l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat.

Tots els concerts del Festival Talent són gratuïts amb reserva prèvia.

Tindrem les actuacions de:

VÍCTOR MIRON ‘Blues and Victor’s Roots, a Mingus-Miron’s view’
Inspirat en el contrabaixista i compositor Charles Mingus i en alguns dels saxofonistes que el van acompanyar al llarg de la seva carrera, com Jackie McLean, Booker Ervin, Pepper Adams o Eric Dolphy, Victor Miron ens presenta el seu projecte “Blues & Victor’s Roots, a Mingus-Miron’s view”.
A través del Blues com a fil conductor, ens endinçarem en una història plena de diferents paisatges sonors amb un toc “Mingus”.


Víctor Martínez – Trompeta 1
Víctor Carrera – Trompeta 2
Víctor Mirón – Saxo alto
Pablo Martín – Saxo tenor
Hugo Guerrero – Saxo Baríton
Lidia Facerías – Piano
David Moyano – Contrabaix
Kike Pérez – Bateria

ARMAND NOGUERA ‘La situació trompetística actual post Roy’
Anàlisi de la trajectòria i l’estil de quatre trompetistes de l’escena actual, com són: Ambrose Akinmusire, Keyon Harrold, Christian Scott i Russell Gunn, tractant a Roy Hargrove com a músic de traspàs entre els clàssics i la nova generació.

Armand Noguera – Trompeta
Gerard Serrano – Trombó
Biel Roca – Piano
Arnau Martín – Guitarra
Josep Junyent – Baix
Jordi Junyent – Bateria

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda