Fira Frics: Recursos, Iniciatives Comunitàries i Socials

2 juny 2018
17:00to22:00

Dissabte 2 de juny a la rambla del carmel de 17h a 21h

FIRA FRICS

Frics neix de la voluntat d’apropar als joves del districte d’Horta-Guinardó noves iniciatives que neixen al voltant de la tecnologia, l’emprenedoria, emprenedoria social i el propi col·lectiu de joves. Aquestes iniciatives pertanyen, sobretot a la ciutat de Barcelona.

ddeSota aquests eixos, Frics és un esdeveniment d’un dia de durada que aglutina entitats, projectes, empreses, start-ups i col·lectius que volen explicar i compartir la seva experiència en el sector i engrescar a aquelles persones que tinguin una idea en ment, o bé que vulguin experimentar amb el que ofereixen les entitats, tecnologia i noves idees.

Frics disposarà de diferents espais, una zona de xerrades, conferències i projeccions, una zona de stands on les entitats podran exposar els seus projectes, un espai doble de tallers (infantil i juvenil/adult) i un espai de concerts on diferents grups de joves faran demostracions i un acte de cloenda.

Els organitzadors de Frics, Tangencial, són una empresa social que treballa a Barcelona i els voltants per tal d’apropar la tecnologia de fabricació digital a la població a través d’una filosofia Maker. En aquest projecte col·laboren amb ells l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic Guinardó.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda