Categoria: Activitats, Agenda.

FreeKabaret, especial monòlegs

FreeKabaret, dissabte 15 d’octubre a les 20H a l’Espai Jove Boca Nord. Entrada gratuïta

Albert Boira – PRESENTACIÓ

Rodamon del monòleg, incansable viatger i “Traficant de riures” del circuit nacional de la comèdia. “Una visió còmica, irònica i mordaç del boig món en el qual vivim, una bufetada a la doble moral i una puntada als ous a la hipocresia social que ens rodeja…”…. així ho descriu l’Albert Boira a allò que fa a l’escenari, després de romandre gairebé  setanta anys a aquest planeta, ens ho retrata sense filtres ni anestesia, això si, esquitxat amb riures, molts riures… Amb un humor directe, canalla i provocador, l’Albert Boira és un dels humoristes més en forma de l’actualitat, malgrat que a primera vista no ho sembli.

instagram: @albertboira

Març Llinàs

Imatge de la fotògrafa Zaida Martínez (TW @zaidam96 , IG @omgitszaida)

Guionista, humorista i autor del podcast “Mòbil, Cartera, Claus” a Ràdio Primavera Sound. És mallorquí, però vocalitza bé.

instagram: @mars.llinas

María Oria

La María Oria, de nom artístic @elchichibravo reivindica i ironitza sobre la bisexualitat. Amb el seu sarcasme sacseja els estereotips, produint riures alliberadors entre el públic. Sempre, sense deixar de banda, la seva identitat perifèrica i de barri.

instagram: @elchichibravo

Sandreta

Sandra Roles nascuda a Barcelona el 1973 al barri del Raval. Feminista i dins del colectiu Lgtbiq+ .
Amb 20 anys d’experiència en teatre de carrer amb la companyia Pendragonteatre en actiu, 14 en Improvisació, integrant en actiu de “Improderadas”, i comença al món del Stand Up en plena pandèmia.
Amb el Monòleg Superpoderes , on posa sobre la taula un tema del qual s’havia de parlar… segons jo… és clar.

Instagram: @sandretapower

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda