Helena Camps Quintet – Jazz a la Boca

16 març 2019
19:00to21:00

Dissabte 16 de març a les 19h amb entrada lliure

Tercer concert del Jazz a la Boca, el cicle de jazz jove del Districte d’Horta-Guinardó.

Arribem a la desena edició del Jazz a la Boca! Aquest 2019, volem celebrar-ho, destacant com sempre hem fet, els joves músics que estant destacant a l’escena jazz de Barcelona.
El cicle de jazz jove de l’Espai Jove Boca Nord, té una periodicitat mensual (de gener a maig) i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de l’escena de Barcelona.
També volem mostrar les joves promeses vinculades a Escoles de Música del barri i ciutat, així oferint primers escenaris a joves de 13-18 anys.

A les 19h tindrem l’actuació de la Escola de Música Municipal Can Fargues

COMBO   12 a 14  A
Nicole Londo  Saxòfon
Pau Romero, Guitarra Elèctrica
Luís Ortiz de Zevallos   Guitarra Elèctrica
Roger Villa Piano
Giol Vinyals Baix elèctric
Olau Vinyals Bateria

COMBO   15 a 18 
Andrea Jasanada  Veu
Marc  Segarra, Guitarra Elèctrica
Alba Torroella Guitarra Elèctrica
Mario Cervera Piano
David Crespo Piano
Lluc Artigal Bateria

A les 20h concert de Helena Camps Quintet

Pol Omedes –  trompeta
Rai Paz- guitarra
Pau Sala –  contrabaix
Joan Casares – bateria
Helena Camps – veu

“Helena Camps sings Anita O’Day”, Anita O’Day va ser una cantant de jazz nascuda el 1919 a Chicago i és considerada una de les principals veus de l’època juntament amb Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan y Carmen McRae. El seu estil va ser tradicional oscil·lant entre el swing i el bop i va ser especialment admirada pel seu sentit del ritme i la dinàmica i per la seva capacitat d’improvisació. La seva veu era lleugerament greu, suau, i la seva manera de cantar tenia una qualitat discursiva i conversacional. Helena Camps és cantant de jazz resident a Barcelona i actualment cursa l’últim any dels estudis superiors al Conservatori del Liceu de Barcelona amb la professora Carme Canela. Durant el seu últim any de carrera ha donat forma al projecte: Helena Camps remembers Anita O’Day; a través del qual fa un viatge al llarg de la vida de la famosa cantant. entendre millor perquè canta de la manera que ho fa i per tant a interpretar-la millor.”
https://helenacamps.com

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda