Categoria: Agenda, FAMILIAR, Música, teatre.

Heliceo – Concert per a 6 ventiladors i un sol pilot

8 juliol 2016 19:00to9 juliol 2016 21:00

Divendres 8 de juliol a les 19h -  Entrada taquilla inversa.
Dissabte 9 de juliol a les 19h -  Reserva d’entrades 3€.
Si voleu reservar entrada per dissabte podeu enviar un correu electrònic a : produccio@bocanord.cat

La Companyia  “La mà¡quina de hacer pà¡jaros”  presenta l’espectacle teatral, “Heliceo, Concert per a 6 ventiladors i un sol pilot”.
Un espectacle familiar i per tots els públics que et sorprenderà  i et portarà  a un univers mà gic de música, somnis  i moviment.

HELICEOw
Direcció: Ester Nadal/Rosa Mari Herrador Montoliu
Idea i interpretació: Ernesto Monza
Un equip d’11 persones han treballat per donar forma a una història de fantasia entorn de l’obra completa de Vivaldi, Les quatre estacions.
El protagonista de la música clà ssica i de nous recursos tècnics (utilitza 6 ventiladors dins l’escena), amb la interpretació gestual i el teatre d’objectes, retratant una història sobre el cicle vital.
Joc d’objectes, moviments i presencia actoral, al ritme del vent i de les melodies de Vivaldi. Sensacions per compartir en famà­lia.
Una obra universal, sense text, per un públic familiar, amb clars objectius didà ctics que apropen els valors de la música a la infà ncia.
El tema de fons més reconegut: l’amor.
Una obra contemporà nia i atemporal, amb un ambient barroc.

La Mà¡quina de Hacer Pà¡jaros neix per ser una font de somnis i materials creatius que viatgen de dins cap a fora i de fora cap a dins de l’escenari. Un lloc de trobades multidisciplinà ries que inventa eines escèniques destinades a tot tipus de públic, sense limitacions a l’hora de crear, amb l’únic i més ambiciós objectiu: emocionar des de la qualitat.
Mitjançant la col·laboració amb altres reconeguts professionals, naixeran obres de distintes envergadures: teatre fà­sic infantil, teatre d’objectes, dansa per adults… Les arts es troben. Una sola premissa: arribar a tots els públics a través de la contemporaneïtat.
Aquest receptacle es fabricarà , grà cies al caliu escènic, la bellesa, els somnis, la poesia… Perquè aquesta mà quina vol fer volar la imaginació de tots. D’aquà­ ve el seu nom, LA MàQUINA DE HACER PàJAROS. Un col·lectiu que va a l’essència de la creació a l’escena: la invenció i la generació d’idees al servei de la trobada de les ments i els sentits del teatre.
Ernesto Monza i Rosa Mari Herrador Montoliu articulen la companyia. Després de deu anys treballant junts amb la companyia Da.te Danza, aposten per fer un pas més enllà  en les seves carreres: unir les seves à mplies trajectòries professionals, que de manera paral·lela han desenvolupat, amb l’experiència d’haver format part d’una de les companyies de dansa per al públic infantil més importants del paà­s.

Consulta tot el dossier de l’espectacle > teatre Heliceo CAT

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda