Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Categoria: Agenda.

Hop’15 – Longboard Contest

12 desembre 2015
10:00to14:00

Urbans Esports “Longboard Contest”
Dissabte 12 de desembree d’ 10 a 14.00h a la Rambla del Carmel

Competicions i Tallers Urbans Esports. Premis als primers classifictas en les modalitats de hippies jump, slalom, freestyle, slides i bigjump.

Tallers de decoració de gorres i taules:
A cà rrec de Phauna Longboards
Inscripció Gratuita: phaunalongboards@gmail.com

 

organitza: El Generador, FB,  Espai Jove Boca Nord

PHAUNA CARMEL 2015 web_Bocanord

 

L’HOP

L´HOP és un festival que neix per cobrir la necessitat de generar un punt de trobada de companyies i ballarins que a través del llenguatge de les danses urbanes intenten entrar al món de la creació escènica. és una plataforma d´intercanvi, un laboratori de creació i a la vegada un aparador per les danses urbanes.

Amb la creació del Festival HOP es pretén augmentar els llaços que ja existeixen entre les disciplines i desenvolupar la creació escènica dels diferents estils investigant nous llenguatges i formes d´interpretar les danses urbanes.

El programa recull activitats en la là­nia de les danses urbanes en el seu estat més pur com són les batalles, chypers i les jams i per altra banda activitats com les residències de creació, els laboratoris de creació, el Certamen Coreogrà fic i la presentació d’espectacles.

L’element principal de les trobades és la dansa, però també es contemplen d’altres activitats vinculades amb la cultura urbana com és el và­deo, el graffiti, la música, o d’altres modalitats com els esports urbans, etc.

El Generador

cartel general hop

HOP15_tardor_difusi_a

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda