Intervenció POST-sITe

18 març 2017
11:00to18:00

Dissabte, 18 de març, de 11h a 18h

OcupART POST-sITe “GEOMETRIA I MOVIMENT”

Rambla del Carmel amb Dante.

Taller Arts plà stiques extendART per Arkizooom: 12:00h

Interveció plà stica per la graffitera i il·lustradora Nuria Toll: 16:00h

Moviment contemporani per Júlia Aragonès: 17:00h

POST-sITe_BocaNord web

OcupART POST-sITe “GEOMETRIA I MOVIMENT” és una intervenció a l’espai public amb l’objectiu de relacionar ART,EDUCACIà“ I CARRER; és la segona acció impartida per el Equip POST-sITe Urbà .  Aquesta vegada es proposa a inaugurar el artefacte de carà cter arquitectònic efà­mer, que servirà  de catalitzador per la interacció entre:  l’espai, la gent que ho habita i les accions portades a termini.

En paral·lel a aquest objecte es realitzaran el taller extendART (un taller per públic infantil, jove i adult inspirat en l’artista japonès KATSUMI KOMOGATA), la intervenció de moviment contemporani per Júlia Aragonès i de arts plà stiques des de la perspectiva de la grafitera i il·lustradora Nuria Toll, i altres “inputs” que incentivaran al públic a provar accions de carà cter artà­stic amb el objectiu de viure i reflexionar el espai envoltant des de un altre experiència.

De forma general es pretén treballar aspectes visibles de la Rambla que exhibeixen formes geomètriques (les reixes grogues de la Rambla, les ventilacions de l’aparcament soterrat, la textura dels edificis) o el moviment que es pot observar ( dels cossos, del trà nsit, dels arbres), i la pròpia experiència que cadascun, sobretot els que hi viuen en aquest barri. La participació es gratuïta i lliure.

Aquesta activitat té el suport del Espai Jove Boca Nord, equipament juvenil del barri del Carmel, Districte Horta-Guinardó.

Sobre el Workshop extendART mira-ho aquà­!

A cà rrec de arkizooom & Equip POST-sITe

Un espai on ens proposem treballar les variacions grà fiques a través del joc de les formes i els colors, experimentant amb la metamorfosi del paper: un simple traç de color groc pot esdevenir un sens fi de coses. Es treballarà  a partir de les metodologies creatives de l’artista de renom internacional, Katsumi Komagata.

extendART 1

Sobre Núria Toll

Dissenyadora grà fica de professió i cul inquiet per natura, sempre m’he interessat per l’art i tot el que ho envolta. Però no és fins a 2014 quan abandono les meves petites llibretes d’il·lustració per passar al gran format i al spray, i indagar al món de la geometria. Vaig començar pintant en Murs Lliures, però també he tingut el plaer de participar en diversos festivals com àšs Barcelona, LikerArt o FemGraff FemRimes, i pròximament en Murs Tabacalera (Madrid).

Sin tà­tulo-2

Sobre Júlia Aragonès

La Júlia Aragonès és ballarina de dansa contemporà nia. Es va graduar al Real Conservatorio Profesional de Danza Mariemma de Madrid i també s’ha format als Estats Units. Actualment és component de la cia Luna Teatro Danza i de la cia Tan Lluny/Artur Villalba.

julia ok

Sobre el projecte i equip POST-sITe

L’equip, autor del projecte Post-sITte Urbà ,va resultar del “Ciutat Educadora i educació viva”, un curs impartit des de Interficies / Arts Santa Monica. Aquest equip està  integrat per membres de diferents disciplines que ens hem agrupat amb interessos comuns entorn l’Educació-Escola, l’Art-Cultura, i el Territori-Carrer. Ens interessa el treball cooperatiu, l’acció, les relacions emocionals entre individu i lloc i com l’art pot vehicular totes aquestes inquietuds a partir d’un dispositiu exprés que permeti l’experimentació artà­stica i que porti a la reflexió.

Maria Pia Fontana, Núria Valls, Miguel Mayorga, Rosanna Frasquet, Ana Manaia, Mariana Grande i Sara Palomares formem part d’aquest equip que a través de propostes gestionem transversalment els diferents coneixements, com ara mestra, arquitectes, urbanistes, estructuristes, i gestores culturals per portar a terme accions creatives.

info5_caligrafiaurbana_post-site1

Col·labora:

LOGO INTERFàCIES_trasat(1)-2

getThumb.asp

logo ampa

Sin tà­tulo-7

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda