Jam Session amb Bob Gonzáles + Siesta Polar +Zulú Shaker

Divendres 7 de febrer a les 21h – Entrada lliure

Les Jam Session son trobades de músics o de persones que juguen amb la música de manera col·lectiva. Muntem grups efímers per jugar, improvisar, fer versions(poc) i sobretot riure i aprendre molt.

A les 21h fem Escenari Obert amb grups dels nostres locals d’assaig.

SIESTA POLAR
“Siesta Polar és un grup pop-rock emergent de Barcelona, format per l’Andrea, la Berta, el Bernat i la Laia, que units per la música vam decidir juntar-nos per compartir-la amb tots vosaltres”.

ZULÚ SHAKER
“Apalancats emocionalment al segle XX, Zulú Shakers presenten una proposta zero innovadora que recull, gràcies a Déu, les esències del rock ‘n’ roll de Flamin Groovies, Iggy Pop, The Kinks, The Beatles i Motorhead entre altres. Prenent la premisa de que els temes de més de 3 minuts flirtegen amb l’òpera wagneriana, ofereixen un repertori frenètic i accelerat que ha estat qualificat per Ana Rosa Quintana com ‘una amenaza para los valores occidentales sin precedentes’. Així sigui.”

A les 22h, coordinarà la #jamsession l’exveí del Carmel Bob Gonzales, gran personatge unit a la història del Boca Nord, com a músic d’Apac i actualment amb el grup Gravity on the moon. Actualment fa feines de producció musical per espectacles escènics, publicitat i també realitza tallers a l’Espai Jove La Bàscula.

Propers esdeveniments

Tota l'agenda