Categoria: Agenda.

Jam Session amb David Carcelén (Pure Puré i Anscari)

Divendres 14 de desembre a les 21h i amb entrada lliure

Tenim la trobada mensual de música improvisada amb la JAM SESSION.

En aquesta ocasió tindrem a l’escenari obert (21h a 22h) les actuacions de Pure Puré i Anscari.
I a partir de les 22h la coordinació de David Carcelén, veí d’Horta i ex-professor de bateria dels tallers de Boca Nord, també toca i ha tocat la bateria a grups com: Apac, Rocío Seligrat Band, Cor Gospel Aliança, Pure Puré …

PURE PURÉ

Bio: “Todo empieza con un” és un començament, un naixement, quatre cançons després d’una travessia en el desert. Un desert que, després de la dissolució de la seva anterior banda, Eduardo Oñate i Gerard Pàmies, han travessat junts. Durant el viatge, Eduardo es va posar a dirigir curtmetratges i Gerard va fundar el seu propi estudi de gravació al costat de dos bons socis, Mocca Records. Allí és on es va gestar el primer capítol de Pure Puré.

Tot un any sense tocar les seves pròpies cançons, va generar en ells una síndrome d’abstinència cruel. Però cada malaltia té la seva cura i aquesta és la cura que estaven buscant. Ritmes joiosos, teclats que recorden a temps passats, llàgrimes guarides amb humor negre i imatges perverses.

Marc Bertran al baix, David Carcelén a la bateria i Alex Nevado als teclats, la guitarra i les percussions, van arribar per ser còmplices d’aquest naixement i així completar un robust engranatge capaç de convertir la necessitat en cançons. La crònica d’un mal any, una crítica despietada, un advertiment i una tragicomèdia absurda són la matèria primera de cadascuna d’aquestes quatre tonades que obren el viatge. Pure Puré és una realitat. “Todo empieza con un” és el seu començament.

Pure Puré són:
Gerard Pàmies: Guitarres
Eduardo García Oñate: Veus
Marc Bertran: Baix
David Carcelén: Bateria i percussions
Alex Nevado: Teclats, guitarres i percussions

ANSCARI  busca explorar les possibilitats de so del trio, revisita el jazz, beu dels clàssics del rock i fa us de la improvisació com a eina d’expressió grupal.

Projecte que proporciona un espai per a la llibertat creativa de tres músics:

Anscari Montori guitarra,David Carcelén bateria,Martí Benach baix.