Martí Mitjavila trio – Jazz a la Boca

11 maig 2019
19:00

Dissabte 11 de maig a les 19h amb entrada lliure

Cinqué i últim concert del Jazz a la Boca, el cicle de jazz jove del Districte d’Horta-Guinardó.

Arribem a la desena edició del Jazz a la Boca! Aquest 2019, volem celebrar-ho, destacant com sempre hem fet, els joves músics que estant destacant a l’escena jazz de Barcelona.
El cicle de jazz jove de l’Espai Jove Boca Nord, té una periodicitat mensual (de gener a maig) i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de l’escena de Barcelona.
També volem mostrar les joves promeses vinculades a Escoles de Música del barri i ciutat, així oferint primers escenaris a joves de 13-18 anys.

A les 19h concert de combos de l’Escola de Música Pausa.

A les 20h concert de Martí Mitjavila Trio.

Martí Mitjavila Trio està format per Martí al clarinet, Simon Osuna al contrabaix i Eloi Pascual a la bateria, tots tres residint i estudiant actualment a Amsterdam. Aquest trio es consolida a partir de la recerca de nous sons i textures amb els quals poder expressar les idees i inquietuds dels tres joves músics. Tenint com a punt de partida els grans referents de la tradició del jazz però amb forta influència del jazz actual més avantguardista, el trio proposa un collage de colors i harmonies on la composició instantània i la improvisació són la clau i finalitat de la pròpia música.

Proposta recomanada per Miguel Zamarripa http://musicmentoring.org

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda