Categoria: Festival Etiqueta: .

Jazz Tast 2022

Del 26 de setembre al 22 d’octubre torna la festa del jazz i el bon menjar del Carmel. Jazz, swing, charleston, Big Band, electroswing, fusió, espectacle infantil…El Jazz és tan gran que ens permet fer un festival per a tota mena de públic i si a més, tot això ho acompanyem amb un bon beure i unes bones tapes…no hi ha un pla millor!

Recuperem totes les activitats en format normal, pel cercatapes anirem totes juntes de bar en bar mentre ens acompanya la música, el JazzKids i el Jazztast Vermut tornen a la Plaça Salvador Allende i ja no cal que us inscriviu a les activitats, podeu venir així, a lo loco! Ah! I hem afegit un concert íntim a manera d’inauguració.

Així que aquest cop no hi ha excusa que valgui, tothom a gaudir del Jazz i les meravelloses tapes dels nostres bars col.laboradors.

Recordeu que, com cada any, durant els dies JazzTast per 2,5€ teniu la Jazz Tapa i una consumició als equipaments i bar col.labors. Si passeu per tots els bars, podreu omplir ja clàssic passaport i entrar en el sorteig d’un vermut-concert per dues persones.

Visca el Jazz, el Tast i el Carmel!

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda