Jornada Boca Bloc

El 5 de novembre (de 10 a 20h.) a la Rambla del Carmel amb el Mirador d’Horta organitzem tot una sèrie d’activitats relacionades amb el mon de l’escalada.
ORGANITZA: ESPAI JOVE BOCA NORD i BOCA BLOC
Open d’escalada
El rocòdrom modular de la FEEC és una estructura de format horitzontal amb una sola cara frontal, d’inclinació regulable en el moment del muntatge. Amb à mplia diversitat de formes, superfà­cies planes per facilitar el correcte assentament de les preses, ideada i utilitzada per a competicions d’escalada en bloc.
rocodrom-feec-1024x628
Inclou un sistema de matalassos inflables alimentats per quatre motors elèctrics, d’inflada i desinflada rà pida, que cobreixen sobradament tota la zona de caiguda dels escaladors.
Caracterà­stiques
Estructura amb 5 metres d’alçada i 18 metres d’amplada, formada per 3 mòduls de 6 metres cadascun.
Inflable (zona infantil)
Estructura metà l·lica desmuntable de 6m d’alçada més 0,5 de barana i de 54m2 de superfà­cie preparada, especà­ficament, per practicar l’escalada.
inflable-rocodrom
Amb aquest material es pot convertir qualsevol equipament educatiu o espai púbilc del municipi en un escenari on els infants i llurs famà­lies puguin gaudir d’una jornada diferent i divertida.
Zona Slackline
El slackline és un esport d’equilibri en el que s’utilitza una cinta que s’enganxa entre dos punts fixos, normalment arbres, i es tensa. El slackline es diferencia del funambulisme en què en el funambulisme es camina sobre un cable metà l·lic totalment tens, mentre que en l’slackline es camina sobre una cinta plana de nylon o polièster felxible.
12519080_273849562946289_1714479870_n
Hi haurà  una zona on podrà s practicar aquesta tècnica i on la entitat https://www.facebook.com/slackeros faran tallers per tothom. No t’ho pots perdre.
Zona Fira
Tindrem una zona dedicada a entitats, associacions i empreses dedicades al mon de l’escalada. Si vols tenir la teva carpa possat en contacte amb nosaltres a rafa@bocanord.cat.
Espai Bar
El bar anirà  a cà rrec de https://adaferrantallada.wordpress.com/
Zona Tallers
Durant tot el dia es faran tallers relacionats amb l’escalada. Encara estem confirmant propostes. Pots presentar la teva a rafa@bocanord.cat
* Taller de motllos de presses
Dj i música
Durant tot el dia sonarà  la millor música i per acabar la festa ens la possarà  el cotxe de Red Bull.
dj-red-bull

NECESSITEM VOLUNTARIS
Des del divendres, 4 de novembre, necessitem voluntaris que vulguin participar en el muntatge, desmuntatge, coordinació, control de la organització d’un event que vol ser una oportunitat per apropar l’escalada a la ciutadania.
Si vols ser voluntari i ajudar-nos escriu a rafa@bocanord.cat

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda