La Joventut Connectada: Música Jove Confinada

25 juny 2020
17:00

“La joventut connectada”: activitats virtuals per a joves

Tenim noves i engrescadores propostes online que han preparat per a vosaltres els serveis i equipaments juvenils de Barcelona.

Quedarem per parlar sobre ajuts al lloguer, com trobar feina, muntar un negoci o fer escapades en furgoneta en temps de covid-19…

Aprendrem a fer un Treball de Recerca que no es mereixi menys que un excel·lent, reflexionarem sobre com resoldre els conflictes del nostre dia a dia; i coneixerem de prop joves i la seva experiència fent voluntariat, treballant en el món artístic o posant en marxa la seva pròpia empresa…

A més, podrem guanyar fantàstics premis amb el concurs fotogràfic #ATENewView!

Les trobades en obert es realitzaran virtualment a través del Twitter de Joventut. No cal que tingueu un compte en aquesta plataforma per visualitzar les activitats, però, si la teniu, podreu intervenir en directe amb les vostres preguntes.

Música Jove Confinada

  • Dijous 25 de juny a les 17 h
    Ens trobem per conversar amb joves de Barcelona sobre les propostes musicals que han composat i publicat durant les darreres setmanes, totes amb grans resultats. A més, parlarem sobre el paper de les noves tecnologies musicals que s’han popularitzat, com han canviat els hàbits de creació i com els i les joves han aprofitat per ser més prolífics durant el confinament.
    Trobada entre el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, l’Espai Jove Boca Nord, Music Mentoring BCN Project, i les bandes Iglú, Gomezz i Kodala.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda