Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Categoria: Agenda.

Laboratorio Malaka

24 novembre 2015
19:00to21:00

“Solo Te He Dicho Guapa”

Pre-estrena del documental de Laboratorio Malaka, entitat resident a l’Espai Jove Boca Nord.

24 de novembre a les  19hores – Biblioteca Mercè Rodoreda dins el cicle del   Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones

El laboratori Malaka és un col·lectiu en procés de residència a L’Espai Jove Boca Nord. Desenvolupa projectes audiovisuals que busquen reflexionar i crear debat al voltant  de la dona i la seva representació dins la societat actual.

EL dia 24 de novembre es farà  un passi  previ del documental “Solo Te He Dicho Guapa” ( en procés de muntatge i finalització ) ,  i  una taula rodona per discussió d’aquest tema tan polèmic, que és l’assetjament sexual al carrer.

2f6420_0b94caaebd834e9e9345378d95cd484c.jpg_srz_p_429_482_75_22_0.50_1.20_0

“Sólo te he dicho guapa” es un proyecto de Laboratorio Malaka que presenta una reflexión sobre el acoso sexual callejero. Lo hace a través de una serie de testimonios de personas que se identifican como mujeres y/o hombres, partiendo de sus opiniones y vivencias. Invita a reflexionar y crecer, tanto a las personas entrevistadas como al público. Es una oportunidad para las mujeres de expresarse libremente y sin censura sobre un hecho que las afecta en su dà­a a dà­a. Se contrapone asà­ a las experiencias que relatan los hombres entrevistados.

“Solo te he dicho guapa, reflexiones sobre el acoso callejero”

Laboratorio Malaka: Dagny Romero & Anais Duval.

Và­deo digital H264 1080p.

45 minutos apox.

Barcelona, 2015

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda