Categoria: Activitats, teatre.

Escena Nord: Pulsación de la Cia. Les Impulsives

Divendres 15 d’octubre 20h
Dissabte 16 d’octubre 20h

Pulsación és la proposta guanyadora que gaudirà de la beca Escena Nord 2021. Pulsación és una obra de teatre físic de creació col·lectiva i original del col·lectiu Les Impulsives. Tres actrius provinents d’Espanya i França pugen a l’escenari per donar vida a tres dones que intenten realitzar els seus somnis i ambicions dins d’un frenesí urbà, mentre que, inconscientment, es destaquen per la seva singular manera que cadascuna té de percebre, sentir i viure el temps.

Fitxa tècnica:

 • Una creació original de: Les Impulsives
 • Dramatúrgia: Adèle Vidal, Juliette Verdier, Sandra Segura i Charlotte Bauduin
 • Intèrprets: Adèle Vidal, Juliette Verdier, Sandra Segura
 • Direcció: Les Impulsives
 • Composició musical: Les Impulsives
 • Disseny escenografia: Adèle Vidal i Juliette Verdier
 • Vestuari: Alexandra Segura
 • Duració: 70 minuts aprox.
 • Idioma: Castellà/Català i francès
 • Gènere: Comèdia

El trio Les Impulsives neix del Col·lectiu Mascarpone, un col·lectiu que es va crear després de trobar-se les seves membres l’any 2016 a l’Escola Internacional de Teatre Físic Berty Tovías a Barcelona. L’any 2018 comencen a treballar juntes i consoliden un col·lectiu internacional de teatre de creació amb estil propi. Mascarpone funciona com un col·lectiu que serveix com a plataforma per col·laboracions internacionals, entre artistes, investigadores provinents de països de tot el món. Aquest trio de Les Impulsives, fundat a Barcelona, sorgeix de l’associació de 3 dones: Juliette Verdier, Adèle Vidal i Sandra Segura i dirigit per elles mateixes.

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu de Barcelona Activa arribem a l’onzena residència de creació ESCENA NORD 2021 .

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la qual busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

ESCENA NORD
Consisteix en una beca de residència destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.

La beca Escena Nord ofereix 2 mesos de residència amb tots els mitjans tècnics necessaris per a desenvolupar l’espectacle; dos dies d’estrena i promoció a Boca Nord, i un espectacle en gira en un teatre o equipament professional.

Un cop estrenat l’espectacle , la companyia guanyadora de la beca comptarà amb tot un seguit d’instruments professionals i ajuda en la promoció del seu projecte: disseny de llums de l’espectacle , elements escènics, llibre de producció i regidoria, audiovisuals i vídeo promocional, contactes de promotors i material promocional).

Propers esdeveniments

 • No events.

Tota l'agenda