Categoria: Agenda, FAMILIAR, Festival, Música.

Marco Mezquida + Félix Rossy > Jazz a la Boca

21 gener 2017
19:00

Dissabte 21 de gener, a les 19h i amb entrada lliure
Arribem a la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!
Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat. Per obrir, tenim el luxe d’oferir un concert a duo, que ens deixarà  la pell de gallina. Marco Mezquida al piano i Félix Rossy a la trompeta.
Consulta tot el programa aquà­: jazz-a-la-boca-2017-dossier.

jazzboca2017_cartell_web

MARCO MEZQUIDA i FéLIX ROSSY
marco-mezquida-i-felix-rossy

Marco Mezquida (1987) i el talentós trompetista barcelonà­ Félix Rossy (1994) ens proposen un viatge musical ple de registres i profunda connexió on les paraules es queden curtes per descriure l’afinitat personal i musical entre aquestes dues à nimes lliures. El duet ens presentarà  el que serà  el seu primer disc junts Elegia, mitjançant composicions pròpies, improvisacions lliures i personals versions de cançons que els agraden, sempre envoltats d’un aura de complicitat i sensibilitat amb gran força expressiva i capacitat de sorprendre al públic amb el seus canvis de guió. Quelcom més que un concert.

Marco Mezquida porta guanyant en els darrers anys el premi a millor músic de jazz i música moderna i és dels músics amb més concerts a l’any a les seves esquenes, al 2013 va participar al Jazz a la Boca, amb un altre duo, acompanyat del genial Pablo Selnik (flauta). Félix Rossy, fill de Jorge Rossy s’ha criat entre genis musicals i comença a tenir un llenguatge i sensibilitat pròpia.

Tria 33:

Marco Mezquida & Felix Rossy – Elegia – Indigo Girl

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda