Categoria: Activitats.

Marta Duran + Eva Verde i Publio Delgado > Jazz a la Boca

Divendres 9 d’abril a les 19h amb entrada lliure*
Entrades esgotades

El 12è cicle de jazz jove Jazz a la Boca torna a Boca Nord, una mica alterat en dates i participació però torna. Aquesta pandèmia ens ho ha posat difícil però ens hem adaptat amb el que actualment podem fer.
Volem seguir destacant les propostes de músics joves de la escena jazz de Barcelona. L’autor del cartell és Miguel de Llobet https://www.mewell.es
Al primer concert tindrem el doble concert de propostes on la dona és la protagonista:

MARTA DURAN QUARTET

Marta Duran Quartet presenta un repertori de d’standards de jazz i temes propis que passen pel coll jazz, la bossa nova i els boleros, buscant un so càlid, tranquil i melòdic.
Inspirant-se en grans referents com Stan Getz, Tom Jobim i Chet Baker, els quatre membres del grup fusionen el seu estil i la seva creativitat per transmetre un directe acollidor i establir una connexió entre el públic i la música.

Marta Duran – saxo tenor
Lidia Facerías – piano
Héctor Tejedo – contrabaix
Pau Gurpegui – bateria

Amb la col·laboració del Taller de Músics


EVA VERDE i PUBLIO DELGADO

SONY DSC

L’Eva Verde, una de les més joves promeses de l’escena musical a Barcelona, es presenta acompanyada d’un músic d’enorme prestigi i experiència, el Publio Delgado, guitarrista i compositor. Junts han enregistrat durant els últims mesos el seu primer disc anomenat Unexpected (2020). A més, aquest duet ha aparegut presentant les seves composicions originals a la nova edició del programa de TV3 “Folk a l’estudi” (2020) i han compost la sintonia del programa “Amb Filosofia” del canal 33 (2017).


L’Eva Verde és una biòloga que, en acabar la carrera i el màster, va decidir apartar la ciència per a dedicar-se a la seva altra passió, la música, aprofitant que la Fundació Ferrer-Salat la va escollir d’entre més de dos-cents candidats com a beneficiària de la beca per a realitzar els estudis superiors de música complets al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona dins la modalitat de Cant Jazz.
El Publio Delgado és un guitarrista graduat al Berklee College of Music de Boston en l’especialitat de composició. És professor de musicologia a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ha presentat durant cinc anys el programa Birdland a Ràdio Arenys. Al seu últim treball, Música Inesperada, podem gaudir d’algunes de les seves composicions orquestrals enregistrades per l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), sota la direcció del Mestre Alfons Reverté.

L’àlbum que presenten, Unexpected, és un recull de dotze cançons, quasi totes originals d’aquests dos artistes. El disc reuneix cançons escrites en català, castellà i anglès, cançons que parlen de trobades i amistats inesperades, cançons cantades per la veu càlida de l’Eva acompanyada de les guitarres acústiques del Publio. La seva obra és el reflex de la música que els ha unit: el folk, el jazz, el fado, la cançó mediterrània… Entre els músics que reconeixen com a influències apareixen Bonnie Raitt, Amália Rodrigues, Joni Mitchell, Burt Bacharach, Tom Jobim i James Taylor.
Instagram

*Normativa Covid
– Obrim portes 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades que no siguin retirades 5 minuts abans del concert, seran alliberades per a una possible llista de reserva.
– Concert per a 30 persones amb cadires.
– Us obligatori de mascareta.
– No es pot consumir ni menjar ni begudes.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda