Categoria: Activitats.

Martí Carrasco + Four Stable Mates > Jazz a la Boca

Divendres 23 d’abril a les 19h amb entrada lliure*
Entrades esgotades

El 12è cicle de jazz jove Jazz a la Boca torna a Boca Nord, una mica alterat en dates i participació però torna. Aquesta pandèmia ens ho ha posat difícil però ens hem adaptat amb el que actualment podem fer.
Volem seguir destacant les propostes de músics joves de la escena jazz de Barcelona. L’autor del cartell és Miguel de Llobet https://www.mewell.es
Al segon concert tindrem el doble concert de:

MARTÍ CARRASCO TRIO


Si hi ha alguna norma en la música d’aquest trio, és la de no seguir-ne cap de manera predeterminada. L’objectiu d’aquests tres artistes és fer música junts i conèixer-se millor entre ells en qualsevol estil i situació, i que aquesta sigui la veritat que faci gaudir al públic que assisteix al concert. Després de començar a tocar junts mitjançant els estàndards de jazz, el trio s’endinsa en el repte d’interpretar música original, en la que els conceptes com forma, melodia, harmonia, es difuminen i s’uneixen d’una manera excepcional que només l’art de la música de creació espontània és capaç de plasmar. A més a més, resulta interessant i divertida la unió d’aquests tres individus, ja que és una combinació d’experiència i gran trajectòria amb la joventut i les ganes de començar a trepitjar fort als escenaris.
Martí Carrasco (25), saxo tenor
David Mengual, contrabaix
Gonzalo Del Val, bateria

FOUR STABLE MATES

Four Stable Mates és fruit de la relació entre tres joves promeses amb molt recorregut musical i personal compartit: Marçal Perramon (21), Abril Saurí(20) i Ton Felices(19) que han passat per la Sant Andreu Jazz Band i el genial Toni Saigi (30), reconegut pianista de l’escena catalana.

Quartet de jazz: “mix” òptim per dur a terme experiments amb estàndards (i no tant estàndards) que, de ben segur, no deixaran indiferents.
Marçal Perramon, saxo
Ton Felices, contrabaix
Toni Saigi, piano
Abril Saurí, bateria

En col·laboració del projecte Music Mentoring Bcn / Miguel Zamarripa

*Normativa Covid
– Obrim portes 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades que no siguin retirades 5 minuts abans del concert, seran alliberades per a una possible llista de reserva.
– Concert per a 30 persones amb cadires.
– Us obligatori de mascareta.
– No es pot consumir ni menjar ni begudes.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda