Mercat d’Art Jove

MERCAT D’ART JOVE DEL CARMEL

El dissabte 3 d’octubre (16h-20H) a la Rambla del Carmel/Mirador d’Horta.*

El Mercat d’Art Jove del Carmel, pretén ser un aparador de la creació artística jove i un fòrum per a nous talents.  Busquem artistes que vulguin participar al Mercat d’Art: dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda vegana, unisex, edició musical, tot prenent com a base, propostes joves, innovadores i de producció pròpia. A aquests artistes els oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

El Mercat tindrà lloc a la Rambla del Carmel, un dels principals i més coneguts espais del barri i del districte Horta-Guinardó.

El Mercat d’Art Jove és un mercat adreçat específicament a artistes joves que vulguin exposar la seva obra i vendre-la. Prestarem especial atenció a les propostes d’artistes menors de 35 anys.

Durant la jornada també podreu gaudir d’actuacions musicals, tallers , i espectacles, tot creant un ambient relaxat i agradable.
Amb les actuacions de:
16h Propostes musicals vinculades a l’AMUC (Associació de Músics de carrer i del metro de Barcelona)
Actuacions vinculades a la exposició F.A. Famosos Anónimos de la Sala d’Art Jove Boca Nord.



18:30h Concert de Tori Sparks (veu i guitarra) amb Xavi García (cajón).

Tori Sparks. Foto d’Ivor Lugo.

Cantant, compositora i productora i veïna d’Horta. Activista i educadora. Impulsora i innovadora. Tori Sparks és totes aquestes coses i més. Ella és originària de Chicago i després va viure i va gravar durant anys en la capital de la música country, Nashville, però sempre passava la major part del seu temps a la carretera. Des dels 18 anys, ha tocat una mitjana de 150 concerts cada any en més que 20 països. Tori és una força de naturalesa a l’escenari: Segueix la línia entre el commovedor i el còmic, combinant l’humor irònic amb energia sense límit. No hi ha dos dels seus concerts que siguin iguals, i és molt probable que acabi cantant a capella des d’algun lloc de el públic, sense sabates, suant, somrient. Probablement és l’única rossa nord-americana que coneixeràs que se sent igual de còmoda tocant en un club de rock que en festivals internacionals de jazz o flamenc.

Mira el vídeo resum del Mercat d’Art de 2016

Si vols rebre més informació de les activitats que duem a terme al Boca Nord, pots donar-te d’alta a la nostra base de dades clicant en el següent enllaç: DONAR-ME D’ALTA

*En cas de pluja cancel·larem el Mercat però si que farem les actuacions musicals dins l’Espai Jove Boca Nord amb totes les mesures sanitàries.