Mostra de Joves Creadors

22 març 2018
17:00to22:00

Dijous, 22 de març a les 17h amb entrada lliure

MOSTRA DE JOVES CREADORS

Creadors (MJC) és un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines artístiques, reunint-los en un espai polivalent i en una jornada única amb l’objectiu de fer visibles les seves creacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de les arts visuals, les arts plàstiques i les arts escèniques.
Arts visuals (dibuix, pintura, il·lustració, escultura, fotografia, videoart, etc.)
Arts escèniques (música, teatre, dansa, circ, performance, etc.)

Nascuda l’any 1999, la MJC va començar com una pràctica d’alumnes del cicle de Producció d’Audiovisuals i Espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals). Tot i que inicialment es va concebre com a mostra d’audiovisuals, es va anar obrint a altres disciplines artístiques buscant la pluralitat i contrast entre diferents expressions artístiques.

Així doncs, es tracta d’una finestra a l’obra d’aquells qui tenen poca projecció, els “Joves Creadors” actuals, amb propostes artístiques innovadores presentades des de la versatilitat. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

Vídeo resum de l’any 2017

 

QUI SOM?

Som alumnes de segon de Realització de projectes audiovisuals i espectacles de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV). Amb la creació d’aquesta mostra, pretenem posar en pràctica tots els coneixements adquirits sobre la producció i realització tècnica d’espectacles i esdeveniment.

En la MJC també hi participen els alumnes de segon d’Il·luminació i So, que ens ajuden a fer possible l’esdeveniment, creant així un equip de treball en el que cadascú aporta els coneixements adquirits als diferents cicles de formació.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda