Mostra Joves Creadors

14 març 2019
17:00

Dijous 14 de març

La Mostra de Joves Creadors (MJC) és un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines artístiques, reunint-los en un espai polivalent i en una jornada única amb l’objectiu de fer visibles les seves creacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de les arts visuals, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Nascuda l’any 1999, la MJC va començar com una pràctica d’alumnes del cicle de Producció d’Audiovisuals i Espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals). Tot i que inicialment es va concebre com a mostra d’audiovisuals, es va anar obrint a altres disciplines artístiques buscant la pluralitat i contrast entre diferents expressions artístiques.

Així doncs, es tracta d’una finestra a l’obra d’aquells qui tenen poca projecció, els “Joves Creadors” actuals, amb propostes artístiques innovadores presentades des de la versatilitat. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

Consulta tota la programació aquí – MJC19 PREMSA

Mira el vídeo de 2018


______________________________________________________________

OBJECTIUS TEMÀTICS DE LA 18ena EDICIÓ

– Apropar als assistents a un possible futur del planeta Terra, on les reserves naturals són escasses i minúscules.
– Conscienciar del problema medioambiental al qual es dirigeix la nostra societat.
– Cooperar amb la sostenibilitat i l’ecologia.
– Reduir l’ús de materials contaminants o no reciclables com els plàstics o els productes sintètics.
– Promoure les energies renovables i el reciclatge respectant l’ecosistema.
– Cooperar amb entitats relacionades amb l’ecologisme i la preservació del medi ambient.

______________________________________________________________

BASES DE PARTICIPACIÓ: 18ena MOSTRA DE JOVES CREADORS

La 18ena Mostra de Joves Creadors es celebrarà el proper 14 de març de 2019.
Les obres plàstiques i de fotografia que formen part de l’exposició de l’esdeveniment hauran de romandre tres setmanes a la sala expositiva de BocaNord. Després de l’èxit obtingut a les darreres edicions han decidit crear una exposició d’entre dues a quatre setmanes.
Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes joves que vulguin donar a conèixer la seva obra.
La mostra acollirà propostes de les següents disciplines: arts visuals (dibuix, pintura, il·lustració, escultura, fotografia, videoart, etc.) arts escèniques (música, teatre, dansa, circ, performance, etc.)
La inscripció es farà mitjançant un formulari que es podrà trobar penjat a la pàgina web.
Per tal de poder fer una valoració de la proposta, serà necessari adjuntar documentació relativa al projecte presentat (dossier, fotografies, vídeos, enllaços i/o qualsevol altre material que l’artista consideri necessari).
El material es podrà enviar per correu electrònic a mjc@emav.com, per Wetransfer o similar (si aquest supera els 25 MB) o presencialment a la recepció de l’escola:
Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV)
Via Laietana 48-A, 08003, Barcelona
Equip de Producció de la MJC (att. Ariadna Bernús).

Tot i no ser una condició per a la presentació de propostes, els participants podran adaptar les seves obres a la temàtica escollida per a aquesta edició (Sostenibilitat/El Jardí de les Arts).
El període d’inscripcions serà del 28 de Gener al 18 de Febrer de 2019.

Criteris de selecció

Una comissió formada per alumnes i professors del centre EMAV s’encarregarà del procés de selecció. Els criteris respondran a la vàlua artística i tècnica de cada obra, cercant a la vegada una homogeneïtat i harmonia en el conjunt de l’exposició (i també de la temàtica del material).

Autoria i responsabilitat de les obres

La presentació de tots els projectes implicarà la presumpció de la seva autoria. Serà responsabilitat de qui els hagi presentat tota reclamació que pugui sorgir amb relació a l’autoria de les obres. A aquests efectes, l’EMAV es podrà dirigir contra aquesta persona en cas que, com a conseqüència d’allò previst en aquestes bases, resulti reclamada l’autoria de les obres. Els artistes cedeixen l’ús i difusió de les seves obres, durant l’acte i la publicació i promoció del mateix o del centre (dossier de premsa, publicacions, cartellera…). L’ús d’aquest material sempre comportarà un caràcter didàctic o divulgatiu, mai comercial.

El lliurament de les obres suposarà l’acceptació de la proposta que aquí ha quedat definida.

Els organitzadors tindran cura de la conservació de les obres presentades, però no es faran responsables de cap accident que hi pugui succeir per causes alienes.

CONTACTE

Correu electrònic: mostra.jc@gmail.com

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda