Music Mentoring

Music Mentoring és un programa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Està dissenyat per donar eines, suport i als grups emergents que busquen donar un pas més enllà. Busquem traslladar l’experiència cap a les noves generacions de la mà dels més reconeguts professionals de casa nostra: és un lloc on estaran reunits els directors de festivals com ara el Canet Rock o Bioritme, programadors municipals i de sales com l’Apolo i Mundo Caníbal, els caps de redacció de la revista Mondo Sonoro, Enderrock, els encarregats de premsa de grups com La Raíz o Festival Strenes, productors i enginyers de mastering, que han estat a càrrec dels enregistraments de grups com ara La Pegatina, Bongo Botrako o Tiki Phantoms, personal tècnic de formacions com ara Txarango o Dr. Prats…entre altres.

Els artistes o interessats/des tenen 2 maneres de participar:

 1. Com artista o grup, farem:
  – stage tècnic de directe (en sala amb tècnics de so, llums i vídeo) + assessoria de producció
  – concert (gravat en àudio i multicàmara HD)
  – 20 masterclasses de tots els àmbits (musical i extra-musical), amb els ponents abans esmentats.2.  També es pot participar en la modalitat organització de concerts, adreçat a tothom que tingui interès en la producció tècnica d’un esdeveniment musical:- Farem 4 sessions amb els directors dels festivals Bioritme, Canet Rock i programadors de la Sala Apolo / Mundo Caníbal, una de les quals serà una assessoria pràctica pels propis projectes dels participants.
  – Visita al muntatge del Festival Bioritme.Comencem el 4 de juliol. És una molt bona trobada per potenciar i retroalimentar el talent jove de les noves formacions, amb professionals de reconegut prestigi.Tota la informació es pot trobar al web:
  www.musicmentoring.org

 

Divendres 20 de juliol – entrada lliure

Concert de cloenda del projecte MUSIC MENTORING

 

Propers esdeveniments

Tota l'agenda