Music Mentoring – Concert Final

20 juliol 2018
21:00

Divendres 20 de juliol a les 21:30h

Concert final, del projecte Music Mentoring.
Amb l’actuació de 4 grups de música “joves” que han participat en aquest projecte de mentoria musical. Dirigit per Miguel Zamarripa.

JOEL GÓMEZ– cantautor
Cantautor del barri del Carmel, que amb només 16 anys no para de recollir èxits tant en solitari com al seu grup On Stage.

THE CRABTONES – funk-soul
Molt groove, melodies de teclat i wha-wha incendiaris de la guitarra elèctrica són el segell del xou compost per temes propis i covers dels artistes més influents de l’escena funk / soul actual.

OMINIRA – dub afrobeat
Ritmes calents i melodies refrescants, crits de ràbia i alegria, percussions selvàtiques i sonoritats misterioses. Ominira -que significa llibertat en ioruba- es presenta com un trio insòlit de guitarra, trompeta i electrònica que explora el món del dub i del trip-hop ètnic en busca d’un nou nínxol musical que conquerir… Música poc convencional però fàcil d’escoltar i que convida a endinsar-se en una esfera espiritual en la que la natura hi té una presència inequívoca. Guanyadors del Festival Brot 2017.
http://ominirabeats.com

FUSION INBASSION – funk fussió
Sextet barceloní que fusiona sense límits, el pop, els grooves més energètic i els compassos més jazzys dels moment. Han fet molts pocs concerts fins ara, malgrat tot han arribat a la final del Festival Brot 2018.

BREAKING THE REALITY – rock-hardcore-emo
Grup resident als bucs d’assaig del Boca Nord, també va ser finalista del Festival Brot 2018. Son 6 bèsties “pardes” a l’escenari amb una energia i força brutal. Del rock més contundent al emo més sensible, amb una actitud 100% hardcore. Impossible no deixar-los de mirar quan pugen a l’escenari.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda