Música

A l’Espai Jove realitzem tallers musicals impartits per músics molt joves però de qualitat contrastada i a molt bon preu. Us oferim la possibilitat de començar a tocar l’instrument que més us agradi o bé aquell que necessitis perfeccionar.

Les inscripcions seran de 29 de març al 9 d’abril de 2021.
Les inscripcions es faran online. I l’inici dels tallers serà la setmana del 12 d’abril de 2021.
Davant la incertesa de saber si es podran oferir tallers presencials TOTS ELS TALLERS SERAN GRATUÏTS. Pots fer la reserva de la teva inscripció online a partir de 29 de març a les 10h del matí.
(Pots fer la teva inscripció AQUÍ)

GUITARRA (Iniciació) – per a joves entre 12 i 18 anys –
Dimarts, de 19,30 a 21h. – ONLINE –
El taller de guitarra d’iniciació està centrat a donar les primeres passes en el món de la guitarra, adquirint els coneixements a través de cançons i gaudint del procés. Començant des de 0, els alumnes aprendran no només a tocar sinó també a desenvolupar la seva creativitat més enllà de la guitarra.

Professor: Joel Gómez – Instagram – YouTube/Spotify/Itunes: GOMEZZ

GUITARRA (Intermedi) – per a joves entre 12 i 18 anys –
Dimarts, de 17.30 a 19h. – ONLINE –
El taller de guitarra de nivell intermedi està centrat a aplicar l’après en el nivell d’iniciació en situacions reals per poder tocar amb altres músics. Amb aquest taller, els i les alumnes aprendran a través de cançons, a tocar amb gent i escoltar-se, entendre’s i coordinar-se per després poder tocar en un grup amb facilitat.

Professor: Marc Segarra – InstagramYouTube

TOTS ELS TALLERS ES FARAN ONLINE PERÒ ES PODRAN PASSAR A PRESENCIALS SI LA SITUACIÓ SANITARIA HO PERMET.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda