Nit Tropical: Infumables + Blue Joy + Aldarull

22 febrer 2019
21:00

Divendres 22 de febrer a les 21h amb una entrada de 2€

NIT TROPICAL
és una nit on les músiques tropicals (ska, reggae…) de bandes joves de la ciutat pugen a l’escenari del Boca Nord. Amb els grups: Infumables* + Blue Joy + Aldarull*

*Residents als locals d’assaig de Boca Nord

INFUMABLES
Som un jove grup de música dels barris de Barcelona i ens encanta fer moure a la gent als nostres concerts. Fem versions i temes propis de música festiva: ens movem per estils com la rumba, l’ska i una mica de reggae.

EDGAR MAJENCH – cantant
GERARD MIRA – cantant
GISELA MARTÍNEZ – trompeta
MIQUEL HERNANDO – trombó
MAX ÀLVAREZ – saxo
CARLOS CARO – baix
ALBERT CARO –  guitarra
CRISTINA SALA – piano
JAVI SANZ  -bateria

El grup va sorgir, fa un any,  perquè un dels membres estava un dia fent una classe de cambra (grup de 4 persones) i van tocar tant malament que el professor els va dir que allò era “infumable”. Aquesta paraula es va anar fent popular per tota l’escola, i és d’aquí d’on va sorgir el nom del grup. Hem assajat a a locals com “El Pumarejo, l’Espai Jove La Fontana i  a Boca Nord, on actualment assagem. El nostres primers concerts han sigut per festes de Sant Antoni,  Barraques del Clot…

Tenim molta influència sobretot pel tema reivindicatiu, per exemple als temes propis que tenim escrits parlem molt sobre la lluita del poble, o sobre la pau i l’amor, sense deixar que la cançó sigui per fer festa i passar-s’ho bé. En especial també la influència dels fans, ells són la nostra família: són la base del grup i els agraïm molt que sempre que poden ens acompanyin. Sense ells no haguéssim arribat on som ara.
També ens han influenciat grups grans com: La Raíz, Ska-P, Doctor Prats, La Pegatina, La Gossa Sorda, Itaca Band, i fem covers de temes com Bella Ciao, Tetris, Fur Elise.

FB

BLUE JOY
Som un grup de Gràcia que va nèixer fa 3 anys amb 3 amics que els hi encantava la música amb influències de Ska-P, Extremoduro, Fito, Pink Floyd, La Raíz… Vam començar sent un grup de covers però, poc a poc anàvem composant i anàvem colant cançons nostres en concerts i ara quan fem un bolo es 70% cançons nostres 30% covers. Hem fet un disc (Pu*o Arte) com a treball de recerca de 2n de batxillerat amb 11 cançons, gravat, produït i composat a casa. Hem fet bastants concerts hem participat a molts concursos i tenim ganes de tocar! Potser el millor concert va ser el de la DMJ que va venir molta gent per la localització i per la hora que ajudaven molt i va ser molt èpic.
Actuació gràcies a ser els guanyadors del DMJ 2018.

Joan Isern (guitarra/corista)
Guillem Pagès (cantant/2a guitarra)
Gabriel Vaya (bateria)
Pablo Rodríguez (baixista)
Dani Vilardell (teclats)
Igu Bellart (cantant)
Oriol Sunyer (saxo)


ALDARULL
Som un grup novell nascut a la perifèria barcelonina. Als nostres concerts recuperem els clàssics, versionem l’actualitat i creem futur.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda