Categoria: Activitats, Agenda.

No Hi Ha Fórmula / Vestidures

20 març 2014
19:00to20:00

Dijous 20 de març

NO HI  HA Fà“RMULA / VESTIDURES

XERRADA DEBAT EXPOSICIà“

PROJECTE ARTàSTIC-POLàTIC: MODA, DONA, I CONSUM CONSCIENT

19h BAR BOCA NORD

 flyer bocanord nohihaformula

AQUESTA ACTIVITAT,  DINS LES CELEBRACIONS DIA DE LA DONA 2014. Presentació del projecte, coordinació de la xerrada-debat i exposició “mandales” per Inés Tarradellas.

 

“Para obnubilar la consciencia contable del comprador es necesario extender ante él un velo de imà¡genes, elaborar a su alrededor una sustancia mediata, de orden aperitivo; crear, en fin, un simulacro del objeto real, sustituyendo el pesado tiempo del DESGASTE por un tiempo soberano, libre de destruirse a sà­ mismo por un acto de “potlatch” anual. El origen comercial de nuestro imaginario colectivo no puede ser un misterio para nadie (…)

Roland Barthes – El sistema de la Moda

 

NO HI HA Fà“RMULA és una anà lisi crà­tica del sistema de la moda en busca de respostes i alternatives. En la cruïlla de projecte artà­stic-polà­tic i campanya d’agitació del pensament, es convida a una reflexió col·lectiva entorn el poder dels mass media, les estratègies pel consum i el sentit de la Moda en sà­ mateix.

Els diferents conceptes on van a parar els manifestos volen ser una presa de consciència de la nocivitat d’aquest sistema alhora que expressen la voluntat de trobar formes alternatives de viure el tema de la roba, buscant la responsabilitat en el consum i l’alliberació en el vestir. Aquests principis formen la filosofia de Vestidures, projecte in-progress de recerca i experimentació d’alternatives.

 

www.nohihaformula.org

vestidures.tumblr.com

contacte: intarradellas@gmail.com

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda