Categoria: Agenda, Entitats, Música.

No Me’n Records – (lo:muàªso) + Prou!!! + Barrel Aged

9 octubre 2015
21:00

Divendres 9 d’octubre a les 21h – Entrada de 6€

 

NoMen_logo_line_www

No Me’n Records és un segell discogrà fic o netlabel dedicat a oferir bona música sense prejudicis ni cotilles estilà­stiques. Vol desbordar el món virtual i oferir al món música en directe , en format fà­sic, palpable i humà  . No ens quedarem en l’estereotip de públic consumidor i artista engabiat en les seves creacions . Farem que els artistes es coneguin entre ells i s’animin a fer coses junts , encara que sigui de forma puntual . Farem que els músics baixin i es barregin amb el públic. O a l’inrevés . Animarem que tothom es liï a donar-li cops a un tambor o fer gemegar una guitarra.
nomenrecords cartell

En aquesta festa presentació d’aquest nou segell discogrà fic de Barcelona, actuaran els grups:
Prou!!! (rock, metal, punk i una mica de tot)
prou
El seu nou à lbum , L’art de desaparèixer , es va enregistrar a l’estiu de 2014. és un disc unitari, un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics , una tanca que fa mal , però que atrapa. Amb referències com Tweak Bird , Fugazi , Rage Against the Machine , Wilco o The Hives , volen situar-se en l’escena com un dels grups a descobrir.

Barrel Aged (rock, grunge)
barrel aged

i com a convidats especials (lo:muàªso) (rock)
lomueso

“Especials” perquè aquest quartet de Premià  ja te discogrà fica que els apadrina, els amics d’ Aloud Music. Venen presentant nou disc “Hoidàªn Limother Petity Vefuckàªr” una animalada sonora, entre el hardcore, el metal i el noise. So 100% (lo:muàªso).

Esdeveniment del Facebook

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda