FINS EL 15 de MAIG! Oberta la convocatòria d’exposicions a Espai d’art Jove Boca Nord

1 abril 2019 12:00to1 maig 2019 0:00

ALLARGUEM EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS fins el dia 15 de MAIG!!!!!!!

Oberta la convocatòria d’exposicions a Espai d’art Jove Boca Nord

L’Espai d’Art Jove Bocanord és un dels projectes de l’Espai Jove Boca Nord que enfoca la seva programació, formació, difusió, al suport a la creació artística emergent i a l’àmbit expositiu, dirigit als més joves.

Aquest espai d’exposicions vol promoure el treball dels artistes més joves, servir com a plataforma de projecció i espai on es pot fer els primers passos en l’àmbit expositiu o de comissariat, o dur a terme els primers projectes creatius més experimentals.

Obrim aquesta convocatòria dirigida a joves artistes, comissaris i creadors, amb prioritat els menors de 35 anys, que vulguin proposar un projecte expositiu de qualsevol àmbit artístic plàstic, sonor, visual; tant en format col·lectiu com biogràfic, de temàtica lliure, sempre que siguin inèdits, que es destaquin per la seva qualitat, l’experimentació amb nous llenguatges expositius i capacitat per adequar-se a l’espai i recursos disponibles de l’Espai Jove Boca Nord i al Centre Cívic Sant Andreu. Aquest any amb la voluntat d’ampliar espais de visualització i generar noves complicitats, iniciem una col·laboració amb el Centre Cívic Sant Andreu, equipament públic impulsor de l’art emergent i propostes de nova creació  en tots els seus formats.

La convocatòria acollirà:

2 projectes expositius a tenir lloc a l’Espai d’Art Jove Bocanord

  • Creació jove – formats innovadors
  • Temàtica LGTBI – Dins la programació Boca Orgull Party

1 projecte expositiu a tenir lloc al Centre Cívic Sant Andreu

1 projecte de mediació artística amb el barri del Carmel

Es tindran en compte positivament projectes que tractin temes relacionats amb sensibilitat social, LGTBI, territori, nous formats expositius, multidisciplinaris, performace, entre d’altres.

Oberta del 1 d’abril a l’1 de maig.

BASES – Convocatòria per projectes expositius 2019

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda