Picnic & Break

14 juliol 2018
17:00to23:59

Dissabte 14 de juliol Plaça Botticelli – 17.00h a 00.00h
Picnic&Break 2018

Tot a l’aire lliure i entrada gratuïta a la Pl. Botticelli.

Tercera edició del Picnic & Break. Block party de ball i música amb DJ’s, break dance, banda de funk en directe, Mc’s, grafitti, zona de ball, food trucks, zona chilling amb hamaques i un munt d’activitats més.

PicnicDanceHall
Hi haurà dues pistes de ball que permetrà espai per tothom i també diferents ritmes i energies de ball. Si vols també pots ballar a qualsevol lloc de la plaça.

PicnicMusic
> 17h
Durant tota la jornada del Picnic&Break la música serà el fil i el component principal per engendrar el moviment i el ball. Des de les 17h hi haurà diferents artistes: DJ ChusR4M i Akawave que s’organitzaran la tarda en forma de jam. I per tancar la nit tindrem el concert de Gianni Gagliardi Trio.

> 21:30h CONCERT “Gianni Gagliardi Trio”

PicnicWalls
Durant aquest dia es podrà pintar lliurement – wildstyle, spray, rodó!
Contacteu ana@bocanord.cat

PicnicLounge
La marca i botiga d’articles de viatge #unuk serà l’encarregada de preparar l’espai de relaxació al Picnic & #Break, amb hamaques Ticket To The Moon. Per poder bressolar-se lliurement i gaudir de la festa amb vistes al cel!
hamacas

PicnicFood
Comptarem amb els Foodtruck per el dinar-picnic! Les “carmanyoles” també son benvingudes!

Com arribar a la Plaça Botticelli?
La Plaça Botticelli es troba al mig de l’avinguda de l’Estatut, entre Horta i la ronda de Dalt. Els transports que teniu més a prop són les sortides de metro Montbau (línia verda) i Horta (línia blava) i el bus V21.

Aprofita al minut! El dia passarà volant! (i ballant!)

Picnic & Break from Nica Fazio on Vimeo.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda