Jam Session

Segons el diccionari de Boca Nord, Jam Session és l’acció d’ajuntar músics de diferents procedències en un espai on puguin ajuntar-se, conèixer i creat improvisacions i exploracions acústiques, multi estilístiques (rock, funk, hip hop, soul, rumba, jazz…)

Les Jam Sessions són un dels cicles propis del centre. Normalment*, es celebren  els primers divendres de mes a les 21h, d’octubre a juliol. *Consulta la nostra agenda d’activitats.

S’han convertit en un primer escenari per músics molts joves per compartir escena i coneixements amb altres músics més experimentats. Aquestes Jam estan dinamitzades pels propis joves i tenen una personalitat oberta tant als músics que assagen habitualment al Boca Nord, com altres músics de la ciutat que vulguin participar.

De 21h a 22h ESCENARI OBERT

Tens un grup de música i vols posar a prova el teus temes? Amb 15 minuts d’actuació volem veure del que sou capaços. Vols participar-hi? escriu a musica@bocanord.cat
De 22h a 0:30h JAM SESSION

Només improvisació i alguna versió que altre, amb la coordinació de persones vinculades a Boca Nord. Cada mes una persona diferent.

Facebook Jam Session Boca Nord