Categoria: Activitats, Agenda, Música.

Lumbre + Gin&Toni con Limón (Rumba) – 15Anys

17 maig 2014
21:00

Dissabte 17 de maig, a les 21h i amb entrada lliure

NIT DE RUMBA!

Per actualitzar el moment de la rumba al barri del Carmel, Gin & Toni con Limón, és un trio que musicalment navega per la rumba de barri totalment, fa un repertori de versions de tota la vida, tant rumbes com cançons acoplades a la rumba i cançons pròpies. Tot això barrejat amb molt sentit de l’humor i molta provocació i interactuació amb el públic, de la mà  de Carmelo Cotton, ens presenta el seu directe incendiari.

Guitarra i veu – Mario Roca “Bajaà±à­” – GIN
Baix i coros – Jaume Fite “el indio de la prospe” – LIMà“N
Cajón i coros – Manel Cabello “manelillo” – TONI
gin & toni con limon foto

 

LUMBRE, va ser un grup que va nèixer just ara fa deu anys, dins el bocanord. Veïns, talleristes, amics, van confluir en un espai i en un temps. La resta de coses que van passar ja son història. S’ajunten tots de nou, per celebrar aquest dia tant especial per bocanord, i per a Lumbre.
Juanma Galeas (veu), Pedro Merighi(guitarra), Paco  Romero(guitarra), Kaito Ledesma/Lucho (baix), Fabio (cajón), Jack Scanner (saxo), Miguel Ferré(percusió), Claudio Favero(Bateria), Juan de Julia (percussió) i la col·laboració especial de José Santiago “El Choto”(guitarra)… Escolta la seva música

ensayo123 016RW
lumbreeeeeeeeee 092 rw

Cartell del seu darrer concert del 2007
lumbre

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda