Categoria: Agenda, Entitats, Música, Territori.

Saigi, Leiton, Roca + Esc. Pausa > Jazz a la Boca

22 abril 2017
19:00to21:00

Dissabte 22 d’abril a les 19h amb entrada lliure

Arribem a la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!
jazzboca2017_cartell_web

Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat.
Per qüestions alienes al Boca Nord, s’ha cancel·lat la participació de Magalà­ Datzira.
En el seu lloc tindrem la exquisida visita de Martà­n Leiton, que estarà  molt ben acompanyat de Toni Saigi al piano i el monstre d’Oriol Roca a la bateria.
Obrirà  la tarda, combos amb alumnes de l’Escola de Música Pausa.

El trio Saigi, Leiton, Roca és una sorpresa de darrera hora, aixà­ que no tenim ni idea del que ens tenen preparat aquest trio. Segur que serà  espectacular: Aquà­ teniu una breu bio de cadascú:

Toni Saigi
toni saigi

Toni Saigi, 1990 (Barcelona). De famà­lia de músics, cursa el grau mitjà  de piano clà ssica al Conservatori de Badalona i a continuació el grau superior de piano jazz a l’ESEM Taller de Músics, on es graduà  el 2014. Actiu en l’escena musical de la ciutat de Barcelona, ha actuat a sales com El Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, l’Auditori de Barcelona, Jamboree Jazz Club, la Sala Apolo i a festivals com el Cruïlla o el Mas i Mas. Ha compartit escenari amb músics com Perico Sambeat, Bill Mchenry, Raynald Colom, Maria del Mar Bonet entre d’altres.
Martà­n Leiton
martin leiton
Martà­n Leiton, és un músic autodidacta que s’ha desenvolupat dins tant del Jazz com del Folklore llatinoamericà , de la música afroamericana o del flamenc. Toca diversos instruments, com el contrabaix, el baix elèctric, la guitarra i el piano, a més de treballar com a compositor i arranjador. Ha editat dos discos com a là­der, Medium (2011, 96k music) i Poetry of Sound (2015, Underpool) i diversos treballs com co-lider.

Actualment forma part de:Martin Leiton Trio – Martà­n Leiton Big Band – Jorge Drexler – Gabriel Amargant Trio – Seward – Ramon Prats Quartet – UNDr.

Ha tocat en formacions conjuntament amb Kenny Werner, Dave Kikoski, Jeff Ballard, Jorge Rossy, Perico Sambeat, Jorge Pardo, Eric Marienthal, Vicente Amigo, Chano Domà­nguez, Jorge Drexler, Nià±a Pastori, entre d’altres. Ha treballat com a músic de sessió amb productors com Matt Pence, Carles “Campi” Campón, Juan Rodrà­guez Berbà­n.

Oriol Roca
oriol roca- foto antonio porcar

Oriol Roca no sempre sabia que volia ser músic, i molt menys un percussionista. Sempre hi havia música a casa, però. Ell recorda escoltar enregistraments de música clà ssica amb el seu avi a una edat molt primerenca i tocant cançons dels Beatles en una guitarra colpejar juntament amb el seu pare i germà  quan era a l’escola primà ria. Els tambors van arribar més tard. El mateix va fer la música improvisada.

A La Haia (on es va graduar al Royal Conservatoire el 2006) va aprendre algunes coses importants sobre si mateix: que només tocaria la música que realment volia tocar i que només podia fer música amb la gent que li agradava. Fins ara ha estat capaç de viure d’acord amb aquests principis.  Barcelona com el seu campament base Oriol és un dels músics més prolà­fics  de la seva generació. Apareix en més de setanta discos i ha tocat en una gran varietat de contextos: bandes de jazz, grups de música improvisada, cantautors, projectes arrelats al folklore, altres en la tradició d’avantguarda. L’única cosa que comparteixen és que tots ells involucren persones que confien entre si com a artistes i fer qualsevol cosa que facin de la manera més honesta possible.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda