SalAV Fest

21 maig 2016 18:00to22 maig 2016 23:59

Dissabte 21 de maig a les 18h  – entrada lliure

Tallers, instal·lacions, projeccions, mapping, Vj’s i concerts.
Organitzat pel col·lectiu SalAV 13.
salav fest 2016

-TALLERS ***18h-20:45h
Tallers gratuïts amb inscripció prèvia a salav13.av@gmail.com

Magic Lantern
A cà rrec de Andoni Sarabia i Hector Agustà­.
Pel amants del cinema aquest taller es el indicat! Software que permet tenir més parà metres en les nostres cà meres.

Simulador de Drone
A cà rrec de Ivan Millà¡n. Consisteix en saber fer funcionar un dron mitjançant un ordinador. Ho farem en una pantalla gran on es veure el circuit. Serà  tot un joc divertit apte per a tots els públics.

-INSTAL·LACIONS
El Cub
Instal·lació immersiva generada per a el Barcelona Visual Sound 2015 al Espai Jove BocaNord. Reproduint diversos espais del barri del Carmel amb imatge i so reals. Oferim al espectador submergir-se en cada espai com si es transportes a aquell instant.
cub salav

“TheLaserDot” – Instal·lació interactiva AudioVisual.
Instal·lació de Modestdev.net  – Estudi de software creatiu aplicat a Arts visuals.(col·laborador GlassWorks, Sonar 2015)
laser modesto

 

-CONCERTS
LA CRIS + VJ   *** 21h – Espai Bar
La vida ens toca. La vida ens canta. I la Cris “tocanta” a la seva manera. Acompanyada per loops, tecles i altres trastets més rústics, aquesta noia nascuda a les Canà ries i crescuda a la platja de Gandà­a ens regalarà  un viatja sonor per musiques populars de diferents èpoques, estils i geografia(Stevie Wonder, Carmen Parà­s, Jorge Drexler, Lauryn Hill), amb cullerades ben grooveras, improvisacions “al dente” i cançons originals com a guinda final. Animem a la gent a descobrir els clà ssics de sempre des de una mirada tecnològica única.

MAPPING  *** 22h – Sala d’actes
Projecte col·lectiu d’animació visual, on es projectaran imatges de diferents VJ’s sobre una superficie  creada per la ocasió.

JAHJAHUI + VJ *** 22:30h – Sala d’actes
Jahjahui flueix des de l’atmosfera acústica amb aroma a Rumba i Reggae.
Un mestissatge musical que s’harmonitza a ritme de percussions flamenques, guitarres amb sabor a blues, reggae i flamenc, una veu femenina que sintetitza amb dolçor tota aquesta barreja i interpretant en viu a traves del llenguatge de signes.
Tot això fa de aquest espectacle una experiència visual i auditiva molt especial.

SNOOZE + VJ *** 23:30h – Sala d’actes
Snooze tancaran la nit del 21 de maig. Són un grup emergent a Barcelona que barreja la psicodèlia i l’indie-alternatiu, utilitzant com a referents a Vampire Weekend, Tame Impala, M83, Crystal Fighters, Radiohead…
Guanyadors de l’Embrió 2013, Brot 2014, Amplifica’t 2015 entre altres.
Posaran la guinda més electronica al pastà­s, invitant a la gent a ballar i gaudir del gènere de música amb més empenta a Barcelona.
Podeu escoltar el disc sencer a https://snoozeofficial.bandcamp.com

Més informació al esdeveniment del Facebook.

MAPPING NUVOL_ 2012

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda