Salut i natura

A l’Espai Jove Boca Nord també disposem dels espais i professionals necessaris per a la realització de tallers relacionats amb la Salut i la Natura.

#TALLERS POSPOSATS FINS A NOU AVÍS#
Les inscripcions seran del 16 al 27 de març de 2020. L’horari d’inscripció és de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà la setmana del 14 d’abril de 2020.
El pagament dels tallers s’haurà  d’efectuar presencialment dins del perí­ode d’inscripció (el preu correspon a tot el taller). Pots la reserva de la teva inscripció online a partir del 16 de març a les 8h del matí. Inscripcions online
NO ES RETORNARÀN ELS DINERS UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER.

IOGA
Dimarts de 19 a 20,30h (iniciació)
Preu: 41,16€ – 9 sessions
Dijous de 20 a 21,30h
(intermedi)
Preu: 41,16€ – 9 sessions
El Ioga pertany a una de les sis escoles de pensament hindú inspirades en els Vedes. La seva arrel es remunta al Tantra original del poble drà vida, basat en el coneixement i la veneració de  les forces de la Natura.
El Hatha Ioga és un dels seus diversos camins, conegut a l’Occident principalment per la pràctica d’asanes (postures corporals).
La seva pràctica té molts  beneficis,  com ara l’augment de la consciència corporal, la tonificació de músculs i articulacions i la millora del funcionament fisiològic de l’organisme, a més d’ajudar-te  a alliberar tensions i cansament, aportar-te  vitalitat i apropar-te  a estats d’interiorització i benestar.

IMG-20170826-WA0002

En aquest taller et  convidem a sentir-te,  del pla fà­sic al més subtil, coneixent els teus matisos i avançant a un ritme propi. Està obert a tots els nivells, tant si ets practicant de ioga com si no has practicat mai. En totes les sessions practicarem forma guiada de pranajames senzills (exercicis de respiració), asanes ( postures d’extensió, flexió, equilibri, torsió, invertides), vinyasa ( seqüències dinàmiques de postures encadenes), i unaa relaxació final.

Naira Alcaraz és la professora de Hatha Ioga per la EYA ( Aliança Europea del Ioga), i de Vinyasa Ioga per la Yoga Alliance. A les seves classes es planteja el ioga com un mitjà , que facilita a les persones la reconnexió amb si mateixes i el seu potencial innat, compartint la fascinació que esdevé en tornar a les sensacions i descobrir la relació intrà­nseca entre cos, ment i emoció.
Naira Alcaraz – professora de ioga

INICIACIÓ A L’ESCALADA
Dilluns de 18 a 20h.
Preu: 42,69€ – 7 sessions

DCIM101GOPRO

El taller es realitzarà  al rocòdrom de Boca Nord

ES OBLIGATORI PORTAR PEUS DE GAT.
Professor d’escalada: Julen López