Salut i natura

A l’Espai Jove Boca Nord també disposem dels espais i professionals necessaris per a la realització de tallers relacionats amb la Salut i la Natura.

Les inscripcions seran de 29 de març al 9 d’abril de 2021.
Les inscripcions es faran online. I l’inici dels tallers serà la setmana del 12 d’abril de 2021. (Podràs fer la teva inscripció AQUÍ)
Davant la incertesa de saber si es podran oferir tallers presencials TOTS ELS TALLERS SERAN GRATUÏTS. Pots fer la reserva de la teva inscripció online a partir de 22 de març a les 10h del matí.

IOGA 
Dilluns de 19.30 a 21h (iniciació) – ONLINE
El Ioga pertany a una de les sis escoles de pensament hindú inspirades en els Vedes. La seva arrel es remunta al Tantra original del poble drà vida, basat en el coneixement i la veneració de  les forces de la Natura.
El Hatha Ioga és un dels seus diversos camins, conegut a l’Occident principalment per la pràctica d’asanes (postures corporals).
La seva pràctica té molts  beneficis,  com ara l’augment de la consciència corporal, la tonificació de músculs i articulacions i la millora del funcionament fisiològic de l’organisme, a més d’ajudar-te  a alliberar tensions i cansament, aportar-te  vitalitat i apropar-te  a estats d’interiorització i benestar.

IMG-20170826-WA0002

En aquest taller et  convidem a sentir-te,  del pla fà­sic al més subtil, coneixent els teus matisos i avançant a un ritme propi. Està obert a tots els nivells, tant si ets practicant de ioga com si no has practicat mai. En totes les sessions practicarem forma guiada de pranajames senzills (exercicis de respiració), asanes ( postures d’extensió, flexió, equilibri, torsió, invertides), vinyasa ( seqüències dinàmiques de postures encadenes), i unaa relaxació final.

Naira Alcaraz és la professora de Hatha Ioga per la EYA ( Aliança Europea del Ioga), i de Vinyasa Ioga per la Yoga Alliance. A les seves classes es planteja el ioga com un mitjà , que facilita a les persones la reconnexió amb si mateixes i el seu potencial innat, compartint la fascinació que esdevé en tornar a les sensacions i descobrir la relació intrà­nseca entre cos, ment i emoció.
Naira Alcaraz – professora de ioga

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda