Et presentem tots els serveis que pots trobar a l’Espai Jove Boca Nord


Bucs d’assaig

Disposem de 3 espais especialment dissenyats perquè els músics joves puguin reunir-se, assajar i treballar en les seves propostes musicals . Són 3 locals insonoritzats que és lloguen per hores i que tenen preus públics. Aquests locals estan equipats amb material propi: bateria, amplificadors de guitarra i baix, equip de veus i equip de microfonia i cablejat.

Reserves aquí.

Rocòdrom

Els joves escaladors que vingueu a l’Espai Jove BocaNord podreu gaudir d’un “boulder” amb caracterà­stiques singulars on podreu practicar i gaudir de l’escalada interior amb taulers multi preses i itineraris amb diferents dificultats.

Reserves aquí.

Cessió d’espais

L’Espai Jove Boca Nord compta amb diferents sales que posem a disposició dels i les joves i de les associacions juvenils que les vulguin utilitzar per reunir-se o realitzar activitats. Per sol·licitar l’ús d’aquests espais, cal que expliqueu la vostra proposta a espais@bocanord.cat

Boca Ràdio

Boca Ràdio és un projecte radiofònic jove i comunitari de base associativa, amb la missió de la transformació social.

Pots escoltar els seus programes aquí.


“Aquí t’escoltem”, un servei d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys.

Adreça’t al “l’Aquí t’escoltem”, un servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el teu creixement personal.

Tens un mal dia i vols parlar amb algú fora del teu cercle habitual? Estàs desbordat per problemes amb els estudis o la família?
Tens un embolic o et trobes amb desànim?
Necessites un canvi fort en la teva vida i no saps per on començar?
Et preocupa el sexe, l’amor, la parella…?

CAAJ

El Centre d’Assessorament Acadèmic per Joves és un servei especialitzat on trobaràs tota la informació, orientació i assessorament que necessites per fer més fàcil i segura l’elecció del teu futur acadèmic i professional.

Contacte: educaciojove@bcn.cat

Referent d’Ocupació Juvenil

T’ajudarem a descobrir els teus interessos i motivacions, conèixer els llocs de treball amb més demanda i cercar les formacions que més encaixin amb el teu perfil. I si busques feina, et donarem suport a l’hora de fer un currículum, preparar-te entrevistes i cercar un lloc de treball.

Tallers d’Oficis

(Projecte cofinançat amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

Els tallers d’oficis són programes que cerquen la inserció laboral de joves menors de 25 anys, combinant la formació amb la pràctica professional remunerada de professions vinculades a sectors de caràcter emergent.

A Boca Nord acollim els oficis de:

  • Personal Tècnic de so.
  • Personal Tècnic de llum.
  • Personal Tècnic de regidoria i producció.
  • Personal Tècnic de producció audiovisual.

Punts Joves de Barcelona a instituts

Joves de Barcelona compta amb una xarxa de punts d’atenció estable ubicats a Centres d’Educació Secundària de Barcelona
L’objectiu es apropar a joves tota la informació que puguis ser del seu interès i fomentar la participació en l’associacionisme juvenil, donant suport a les seves iniciatives.

Elisa Capel de la Chica
Joves d’Horta-Guinardó a centres educatius jip_hortaguinardo@bcn.cat
WhatsApp: 686 63 18 82

Claudia Martínez Martín
Joves d’Horta-Guinardó a centres educatius jip_hortaguinardo@bcn.cat
WhatsApp: 683 12 07 69