Silvanus Quartet – Clàssica a Horta-Guinardó

10 novembre 2018
19:00to21:00

Dissabte 10 novembre a les 19h amb entrada lliure

CICLE DE CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ és un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d’HortaGuinardó de l’Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim un cicle de concerts de música clàssica i activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments de forma gratuïta.

Diàlegs insòlits
La història de la música, com la de qualsevol art, està plena de relacions entre creadors de tot tipus. Més enllà dels estils històrics generals (barroc, classicisme, romanticisme…), els compositors han establert lligams de moltes menes: la influència directa d’una relació mestre-alumne, influències estilístiques superant diferents períodes històrics, relacions familiars, d’amistat, d’amor o de profunda admiració artística.
En aquest cicle volem sumar a l’excepcionalitat creativa de cada compositor, la singularitat dels diferents vincles que s’han produït al llarg dels darrers segles de la història de la música, obrint la porta a interpretar les obres sota la mirada del diàleg artístic.

Silvanus Quartet
Oleksandr Sora, violí
Magdalena Kostrzewska, violí
Natalia Brzewska, viola
Urko Larrañaga, violoncel

J. Haydn i W.A. Mozart van mantenir una gran amistat i admiració mútua tot i els 25 anys que els separaven, fet pel qual Haydn va assumir cert rol paternal. El 1781 Haydn composa els seus 6 quartets de corda (op. 33) que van impressionar tant Mozart que, entre 1782 i 1785, composà els seus 6 quartets de corda dedicant-los a Haydn.
J. Haydn – Quartet de corda n.1 op.33 en Si menor
W.A. Mozart – Quartet de corda n.14 KV387 en Sol major

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

 

Descarrega  el programa complert.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda