Categoria: Activitats.

Posposat – Talent en Boca

4 desembre 2020
18:00

L’acte que s’havia de fer el 4 de desembre el posposem per 2021, seguim connectades.
Busquem joves d’entre 12 i 20 anys, del districte d’Horta-Guinardó (Baix Guinardó, Can Baró, Guinardó, Font d’en Fargues, Carmel, Taxonera, Sant Genís dels Agudells, Montbau, Vall d’Hebron, La Clota, Horta ) que vulguin mostrar el seu talent artístic i participar de l’espectacle del divendres 4 de desembre de 2020 al nostre escenari

No serà un concurs, ni una competició… No hi ha premis…

Només t’oferim la possibilitat d’actuar en un escenari amb tots els recursos tècnics dels que disposem, que no és poc.

Ets dels que cantes a la dutxa? et poses davant del mirall a fer monòlegs? fas trucs de màgia a familiars i amics? balles a la teva habitació donant-te cops amb l’armari i els mobles? ets la canya quan et poses a fer malabars a la plaça amb els teus amics i amigues? o als sopars familiars tothom t’anima a explicar acudits…??
Doncs ja pots donar-te a conèixer. Tens l’oportunitat de mostrar tot el teu talent.

Penja a les teves xarxes un vídeo, de menys d’un minut, que ens ensenyi el teu talent i etiqueta a @bocanord i posa el hashtag #talentenboca, o envia el teu vídeo a rafa@bocanord.cat (25 novembre – últim dia)

Des de Boca Nord tenim molt clar que el talent dels i les joves del Districte d’Horta-Guinardó és un actiu molt important i ara volem que tothom ho vegi.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda