Taller: “Massatge Tui Na per a nens amb autisme”

12 maig 2018
10:30to14:30

Dissabte 12 de maig de 10h30 a 14h30

Taller de presentació de “Massatge Tui Na per a nens amb autisme” per a pares i professionals a Barcelona.

Tui Na center el convida al seu taller de presentació “Tui Na massatge” desenvolupat específicament per a nens autistes. El taller de massatge Tui Na és obert a tots els pares de nens amb autisme, TDAH o paràlisi cerebral, així com a tots i totes els i les professionals (psicòlegs, logopedes, osteòpates, fisioterapeutes …).

 

Preu: gratuït (Es demanaran 5 € a l’hora de reservar la seva plaça. Aquests diners serà reemborsats íntegrament el mateix dia de la presentació).

* Important: Durant el dia del taller no serà possible portar a els i les infants.

El taller serà impartit per Sanja Saucek i Leonid Rozman, fundador del centre de massatges Tui Na i pare d’un nen autista. Els dos formadors tenen més de 5 anys d’experiència en el tractament de nens autistes (TEA, TDAH) i amb paràlisi cerebral.

Tui Na es basa en els principis de la medicina tradicional xinesa i l’estimulació dels punts d’acupuntura per aconseguir l’alleujament dels efectes adversos de l’espectre autista:

Retard en la parla, insomni, problemes intestinals, autolesió, concentració, hyperactividad / Hypo actividida, integració social, hipersensibilitat, “tip toeing” (caminar de puntetes)

Durant el taller hi haurà una demostració d’alguns punts específics que ajuden a reduir les crisis emocionals i els atacs d’ira en els nens amb autisme. També hi haurà una demostració sobre la contribució positiva de Tui Na massatge al desenvolupament ia la millora de la parla.

El taller és adequat per a pares i professionals amb o sense coneixement de la medicina tradicional xinesa. El seu objectiu és ajudar a les persones interessades en comprendre aquesta tècnica. Aquest taller de presentació l’ajudarà a veure com els tractaments regulars poden millorar els símptomes negatius de l’autisme i proporcionar als nens una millor qualitat de vida.

Més informacions a:
@ TuiNaCentreEspaña
tuinacentre.france@gmail.com
www.tuinacentre.co.uk

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda