Tallers Intensius Estiu 2015

8 juny 2015 17:00to19 juny 2015 22:00

Inscripcions del 8 al 19 de juny de 17 a 22h

 

Un any més programem els tallers intensius d’estiu on podrà s gaudir d’una oferta de tallers de música, dansa, circ, adolescents…
INSCRIPCIONS: 8 al 19 de juny (17 a 22h.)

EQUILIBRIS I DINÀMICS AL TRAPEZI
Dilluns i dijous de 20 a 22h. 29 i 30 de juny, i 2 de juliol
Quins són els equilibris que pots trobar dalt del trapezi? Quines són les caigudes, figures més dinà miques? Taller enfocat al moviment, deixant de banda la part més està tica del trapezi i on aprendrà s figures rà pides, com passar d’un equilibri a una caiguda.
Si ets un atrevit/da amb ganes d’aprendre i ha has tingut un primer contacte amb el trapezi no et pots perdre aquest taller.
PREU: 26,82€

MÀ A MÀ! (ACROBÀCIES)
Dimecres de 20 a 22h.
1, 8 i 15 de juliol
Taller enfocat a totes les persones que els hi agradi treballar en col.lectiu i on es treballarà n les bases d’aquesta tècnica acrobà tica, per en un futur evolucionar a figures tècniques més complicades: mans-mans, peus-mans, llançaments, torres, estafes…
Imprescindible apuntar-s’hi en parella o trio.
PREU: 26,82€

HATHA IOGA: ASANES, PRANAJAMES I MEDITACIà“
Dijous de 19,30 a 21,30h.
2, 9 i 16 de juliol
En un origen, la prà ctica de les postures del Hatha Ioga, tenia l’objectiu de preparar-nos tan fà­sica com mentalment per posteriorment meditar. Reprenent aquesta idea, proposem un taller intensiu, dirigit a totes aquelles persones amb ganes d’aprofundir en el ioga, de forma teòrica i prà ctica.
A la primera hora de classe es rebrà n explicacions detallades de la tècnica i els efectes de la postura (asanes), i els exercicis de respiració (pranajames) que es farà n; i amb una segona part on combinarem la prà ctica de meditació amb mudres, i de Nidra Ioga (relaxació guiada).
PREU: 21,06€

GUITARRA: UN VIATGE PER LA MàšSICA POP DEL 80 I 90.
Dilluns de 19 a 21h.
22 i 29 de juny, i 6 i 13 de juliol
Vols aprendre a tocar la guitarra tocant cançons des de U2 fins a The Cure passant per Michael Jackson? En aquest taller es farà  una revisió cronològica d’aquells grups i cançons nacionals i internacionals que van marcar l’espirit dels 80 i 90. Des de l’explosió punk, passant per la New Age, la música post-punk (Gòtica o Dark), A&B, Reggae, Rock, Grunge… Ah, i no t’oblidis la teva guitarra!
PREU: 39,30€

BACHATA
Dijous de 20 a 22h.
2, 9 i 16 de juliol
La bachata va néixer a Santo Domingo en la dècada dels 50 dels segle XX i el seu mà xim representant és el cantant dominicà  Và­cto Và­ctor, encara que Juan Luis Guerra l’hagi exportat amb èxit amb temes com ara “Burbujas de amor” o “Bachata rosa”. Tradicionalment, es balla amb quatre passos, el primer dels quals incorpora una elevació de maluc caracterà­stica.
Si vols passar una bona estona i aprendre la base d’aquest ball no et perdis aquest taller.
PREU: 21,06€

FRANCàˆS FÀCIL PER A VIATGERS
Dimarts i dijous de 19 a 21h.
7, 9 i 14 de juliol
Penses viatjar a un paà­s on el francès és l’idioma oficial però et sents frustrat perquè no coneixes l’idioma? Vols conèixer la cultura del paà­s veï, molt diferent a la nostra? Aleshores aquest taller està  fet per tu. Amb una professora nativa podrà s aprendre com defensar-te si vas una mica perdut.
PREU: 21,06€

DANSA AFRO-BRASILERA
Dilluns i dimecres de 18 a 20h.
6, 8 i 13 de juliol
Les danses de la cultura brasilera com la samba, samba-reggae, batucada, danses dels orixà¡s, i les seves arrels més pròpiament africanes són molt energètiques. En aquest taller ens acostarem a uns moviments molt harmònics i orgà nics que inclouen tot el cos. Ideals per aprendre a escoltar i moure’t amb el ritme de la percussió, per fomentar l’expressivitat corporal, el ritme… I per divertir-nos, cremar calories i alliberar tensions.
No es pot demanar més!
PREU: 21,06€

DANSA DEL VENTRE (INICIACIà“ I AVANà‡AT)
Dimarts de 18.30 a 20h (iniciació) i de 20 a 22h. (avançat)
30 de juny, 7 i 14 de juliol
La dansa del ventre i les músiques amb les quals es balla tenen origen en les vint-i-quatre noubes de les danses andalusines, igual que el flamenc; i conté danses gitanes molt relacionades amb les danses gitanes de tot el món.
En aquest taller podrà s aprendre la tècnica bà sica d’aquesta dansa basada en ritmes sensuals i amb moviments on surt tota la feminitat.
PREU: 15,80€ (iniciació) 21,06€ (avançat)

TALLERS PER A JOVES (12 A 18 ANYS)

GRAFFITI
Dimarts de 17,30 a 19,30h.
30 de juny, i 7 i 14 de juliol
En aquest taller es realitzarà  una intervenció mural utilitzant diverses tècniques pròpies de l’art urbà . Es realitzarà  un breu repà s històric i social que posarà  en context l’activitat, s’abordarà  la temà tica a tractar en base a dinà miques de consens i s’acabarà  amb la realització conjunta d’un mural a l’espai públic.
Ajudan’s a decorar la façana del Boca Nord amb el teu art!
PREU: 15,96€

HIP-HOP
Dijous de 18 a 20h.
2, 9 i 16 de juliol
Aquesta disciplina de dansa urbana, tan de moda entre els joves, serà  la protagonista d’aquest taller.
Coreografies, treball en equip, coordinació, exercici… Un taller on el ritme de la música i la connexió amb el grup han d’anar de la mà .
PREU: 15,96€

TALLER DE JAPONàˆS (Inscripcions el primer dia de taller)
Dilluns de 18,30 a 20h.18 i 25 de maig, i 8, 15 i 22 de juny
Vols aprendre japonès? T’agradaria conèixer les tradicions de les cultura japonesa? Doncs està s d’enhorabona! Al Boca Nord tenim una professora nativa que et donarà  les claus per conèixer la cultura, grastronomia i tradicions.
I tot això fent una iniciació a l’idioma japonès.
PREU: 23,94€

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda