Tallers Tecnològics

A l’Espai Jove Boca Nord també disposem dels espais i professionals necessaris per a la realització de tallers relacionats amb les noves tecnologies, edició de vídeo, producció musical, disseny gràfic…

Les inscripcions dels tallers de tardor seran de l’11 al 29 demarç de 2019. L’horari d’inscripció és de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà a partir de la setmana del’1 d’abril de 2019.
El pagament dels tallers s’haurà d’efectuar dins del període d’inscripció (el preu correspon a tot el taller) i es pot pagar en efectiu o targeta. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.
NO ES RETORNARÀN ELS DINERS UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER.

IL.LUSTRACIÓ DIGITAL – Photoshop, Illustrator…(NOU)
Dimecres de 18 a 20h.
Preu: 62,52€ – 7 sessions

ilustracio

En aquest taller aprendrem a treure el màxim partit de la nostre creativitat mitjançant la tecnologia. A través de programes com “Photoshop” i “Illustrator”, convinarem el dibuix a mà amb l’edició digital.
* Amb sessions totalment pràctiques i dinàmiques per a que l’alumne assoleixi adecuadament tots els conceptes.
Professora: Marta Iñiguez

FOTOGRAFIA (amb càmera Rèflex) – NOU –
Dilluns de 19 a 21h.
Preu: 62,52€ – 7 sessions

El curs es constitueix de classes que combinen la teòrica i la pràctica la qual cosa ens
permetrà conèixer la nostra càmera i aprendre els principis bàsics de la fotografia. Al mateix cop que anem assimilant els continguts teòrics, anirem descobrint el meravellós món de la fotografia. El curs inclou la introducció a les eines de revelatge digital i post processat de l’imatge per poder començar a treballar amb les nostres fotos.
Professor: Damian Razzini
https://www.facebook.com/damianrazziniphoto/