Categoria: Música.

Concert: Gravity on the Moon + The VeryTones (rock)

9 octubre 2020
21:00

Divendres 9 d’octubre a les 20:45h – *Entrada 5€ (100% pels grup)
Doble concert de rock amb dues bandes molt properes a Boca Nord, Gravity on the moon amb influències indie dels 90 i The Verytones amb tocs funk i metaleros.
Es retransmetrà en directe pel canal de youtube de Boca Nord.

20:45h *Entrades exhaurides

21h GRAVITY ON THE MOON
Gravity on the moon és un power trio( a vegades quartet) de Carmelo Hill (Minessota) format per Bob Gonzales, Elena Otero i Klius Escarlopini. Les seves cançons recullen el millor de late powerpop dels 90 ‘s, amb un so garatge imposat per les limitacions pròpies de la vida moderna. Emocionals i divergents, la seva senzillesa compositiva afegeix encara més energia als seus directes. Cru i des del cor, presenten el seu primer disc homònim, “Gravity on the Moon”.
Si t’agraden Pixies, Pavement, Meat Puppets, Velvet Underground, Sonic Youth, The Smiths, The Cure, Presidents of the Usa, Weezer… t’agradaran.

Youtube / BandCamp / Instagram

22h THE VERY TONES

Banda de Funk-Rock afincada a Barcelona i formada per Michael Dehner (Alemanya/barri d’Horta) a la composició, veu i guitarra, Joan Trilla al baix (Barcelona), Sebas Limongi a la bateria (Colòmbia/Barcelona) i Martín Espinosa als teclats (Argentina). El Mihi, veí d’Horta, lidera aquesta superbanda, plena de músics amb solvència contrastada ( Embrasserie, Bisonte vs. Búfalo, Ktulu, Maggots…

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda