Categoria: Agenda, Música, VIDEO.

Triulet + Lubianka (concerts amb visuals)

27 maig 2016
21:45to23:59

Divendres 27 de maig a les 21:45h – entrada 5€

triulet lubianka web

Doble concert de rock. Dues bandes ben diferents però que tenen en comú l’originalitat i la experimentació en el seu so. Triulet tira cap al minimalisme del rock i el joc entre tempos i melodies. Lubianka, són més psicodèlics, kraut, freejazz… Ens espera una vetllada plena de viatges. Els dos grups venen acompanyats de visuals, especialment creats per l’ocasió.

TRIULET + Viscepatik & !Me 22h
triulet convent
Els integrants de Triulet són els músics Miquel Ferrés, Gerard Rosich i Ignacio Lois i Jérà´me Leytier (els dos primers ex-membres dels Ivo Naïf i col·laboradors en nombrosos projectes de l’escena de Barcelona). Actius des de 2006, Triulet va establir les bases del seu so: un rock experimental à rid i fosc, gèlid sense ser abstracte, que juga amb la mètrica i que passa planejant per sobre del rock còsmic, de cert so abrasador dels 80 (Swans, Fugazi) i del post- rock de fa una dècada, per constituir una proposta singular, equidistant de Bartok, de Lovecraft i d’una banda sonora macabra. Per a aquest concert compten amb la col·laboració especial de Viscepatik & !Me als comandaments del seu nou espectacle-instal·lació de visuals. Escolta la seva música aquà­.

LUBIANKA 23:15h
lubianka banda
Victor G Roca, Aleix Brasó, Sergio Gutierrez, Victor bonetarbolà­, Christina Garret.
Lubianka es forma a començaments de l’any 2009 a partir de la unió de diversos músics que havien coincidit a Venus Anadiomena amb d’altres de diverses procedències. Amb Lubianka s’introdueixen de ple en la psicodèlia i l’experimentació amb diverses instrumentacions i sonoritats.  Dins de l’univers de Lubianka hi caben des de la conjunció de sons i sorolls aparentment inconnexos i propers a l’abstracció, passant per diversos passatges jazzà­stics, fins a ritmes ancestrals circulars, amb altes dosis de repetició i gran contingut lisèrgic. Les reminiscències al Krautrock hi són omnipresents.
El directe de Lubianka habitualment està  recolzat per projeccions que constitueixen l’embolcall perfecte per introduir-se en un viatge on els sons es combinen amb interludis poètics. Els concerts de Lubianka creixen en intensitat de manera progressiva per arribar a aparents espais de calma o tornar a dilatar-se fins a esclatar fins el clà­max sonor i visual.
Escolta la seva música aquà­.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda