Tro + Esc. M. Música Sant Andreu > Jazz a la Boca

20 maig 2017
19:00

Dissabte 20 de maig a les 19h amb entrada lliure

Arribem al darrer concert de la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!
jazzboca2017_cartell_web

Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat. A les 19h actuaran combos de l’Escola de Música Municipal de Sant Andreu i a les 20h TRO.
Dosier-TRO.pages

Tro és una banda de jazz formada per joves músics de l’escena barcelonina. El fil conductor de Tro és la seva passió per les freqüències baixes i per fer una música enèrgica. Tots tres tenen una gran estima per la tradició del jazz i el blues i intenten plasmar-ho en la seva visió contemporà nia. Tenim aixà­ una de les bandes de jazz més enèrgiques de Catalunya interpretant un repertori de està ndards i alguns temes propis, aprofitant al mà xim la llibertat que els hi dóna no tenir instrument harmònic per crear un joc contrapuntà­stic que serveixi de transport a diferents indrets.

Joan Casares. Va néixer a Barcelona el 1993 i, des del primer dia i sense parar ni un moment, va tenir un disc sonant a la sala de casa. El seu pare Pau Casares que toca el saxo, mai va pretendre que fos músic, però  va seguir-li les passes. Amb l’edat de 16 anys, va començar a fer classes de bateria amb el mestre Aldo Caviglia i més tard va entrar a l’ESMuC, on ara hi està  rebent classes de la mà  de Jo Krause i David Xirgu. També forma part dels projectes Smack Dab, Bop Collective  amb Irene Reig, Starwood Band, Lluc Casares…

Xavi Castillo, 1990. Nascut a Terrassa, s’inicià  en el baix elèctric als 16 anys estudiant jazz i tocant en grups de rock. Als 18 agafa el contrabaix, estudiant contrabaix clà ssic al conservatori de Terrassa i seguint amb els de jazz. Actualment estudia 4rt d’intepretació de contrabaix jazz a l’ESMUC i les formacions amb les que més treballa són: Xavi Castillo 4et, Mingled Trio, Tro, Strings Affair, i diferents agrupacions de jazz i música clà ssica.

Pere Miró, 1988. 2004 – Banda Municipal de Martorell  2009 – Aula Municipal de Música de Sant Esteve Sesrrovires 2011 / 2014 – ESMUC  2012 – Enma Fernà¡ndez 2012 – Jordi Sabat 4tet    2013 Zebrass Marching Band 2014 – The Gramophone All Stars Big Band 2014 – Wax & Boogie   2015 – The Bayou Band 2015 – Big Cat de Música Llatina 2015 – Tro
http://www.peremiro.cat/bandes/tro.html

TRO – WILLOW WEEP FOR ME

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda