Categoria: Agenda.

Ual·la! Escena Nord

8a Residència de Creació Escènica  ” Escena Nord 2018 “

Divendres 19 d’octubre 21h*
Dissabte 20 d’octubre 18h de 2018*

Ual·la! presenta:

INDIGESTA FAMA
Un thriller-concert carregat d’humor.

Pedorra Sunshine vol ser una artista famosa a qualsevol preu. En Modesto, ja està fart d’actuar en locals “cutres”. L’Alba encara creu en l’art com a eina transformadora. En Modestamante gaudeix d’una vida de “rockstar”. Diego Scalabrini, magnat i productor de la indústria musical, està un xic esgotat dels artistes i les seves exigències. I els músics… els músics acabaran, com sempre, tocant per un entrepà i una cervesa.
Aquesta nit, tots aquests personatges es trobaran al concert del famós grup Voilà!. Quelcom obscur és a punt de succeir i aviat sabrem qui és el culpable.

Fitxa artística:

Idea original: Modesto Lai, Alba Rubió
Direcció teatral: Mila von Chobiak
Actors: Modesto Lai i Alba Rubió
Músics: Roger Giménez (teclats), João Braz (ukelele, guitarra elèctrica i violoncel), Stefano Pompilio (contrabaix), Rafa Giraud (cajón i percussió petita), Modesto Lai (guitarra i veu), Alba Rubió (veu).

*Entrada amb taquilla inversa (reserva d’entrades a produccio@bocanord.cat)
Espectacle recomanable per a majors de 12 anys.

 

Fitxa Artística:

Quan en Modesto Lai i l’Alba Rubió s’ajunten amb en Raphaël Giraud (percussió), en
Roger Giménez (teclat), l’Stefano Pompilio (contrabaix), en João Braz (ukelele i
violoncel) i la Iolanda Moya (dansa) apareix un espectacle insòlit: el de Ual·la en Banda.
L’escenari s’omple de músics esbojarrats, de dansa contemporània que dibuixa les
melodies amb el cos, de poesia, d’humor irreverent, d’un mànager una mica pesat, de
trucades telefòniques inesperades, de viatges al futur…

+info:

Ual·la Bandcamp
https://www.ualla.info
Facebook

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu  engeguem la vuitena residència de creació  ESCENA NORD 2018.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. és per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

ESCENA NORD.
Consisteix en una beca de residencia destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.
La beca ofereix 4 mesos de residència amb tots els mitjans tècnics necessaris per a desenvolupar l’espectacleDos dies d’estrena i promoció a Boca Nord i un espectacle en gira en un teatre o equipament professional.

Un cop estrenat l’espectacle , la companyia guanyadora de la beca comptarà amb tot un seguit d’instruments professionals i ajuda en la promoció del seu projecte: disseny de llums de l’espectacle , elements escènics,  llibre de producció i regidoria, audiovisuals i vídeo promocional, contactes de promotors i material promocional ).

Es valorarà  especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

DESTINATARIS/ES
El projecte s’adreça a joves creadors i creadores de col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia , no podrà  superar els 35 anys.