UniRaid Fest: Gnawind + Los Matojos

9 febrer 2018
21:30

Divendres 9 de febrer a les 21:30h amb una entrada solidà ria de 3€

FESTIVAL SOLIDARI UNIRAID
uniraid w


Uniraid és una gran aventura humana i solidà ria per a estudiants amb esperit emprenedor d’entre 18 i 28 anys. Es tracta d’un itinerari de 9 dies pel desert del Marroc a turismes de més de 20 anys, que es porta a terme anualment en el mes de Febrer.

UNIRAID no és un ral·li ni una cursa de velocitat, UNIRAID és un viatge-aventura en què els participants han de completar 7 etapes navegant amb un llibre de ruta, i sortejant tota mena d’obstacles, desafiaments i proves, amb l’objectiu de creuar Marroc de nord a sud i lliurar 30kg de material solidari en els llogarets del desert.

Un dels cotxes participants organitza aquest concert, per donar a conèixer aquest projecte i portar armilles reflectants. La entrada de 3€ es transforma literalment amb una armilla reflectant.
Actuació dels grups de música:
GNAWIND
LOGO_gnawind
Gnawind Afric & folk és un grup de música gnaoua, un gènere tradicional amb més de 700 anys d’antiguitat que ha viatjat en el temps acompanyant els esclaus procedents d’Àfrica Occidental fins a l’actual territori del Marroc, Algèria i Tunà­sia.

La formació musical va una mica més enllà  del llindar de la tradició i proposa una fusió folklòrica-contemporà nia que conserva amb delicadesa els trets i la puresa de l’essència gnaoua.

Và­deo: https://www.reverbnation.com/artist/video/15126852

Los MATOJOS – rock
los matojos w

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda